De ce le este teama, unora, de oglinzi. De ce se acopera oglinzile din casa atunci cand moare cineva

Conform principiilor feng-shui, fiecare obiect si locsor din casa are propria energie si contribuie la starea de bine sau de rau, scrie secretele.com. Oglinzile nu fac exceptie, dimpotriva, ocupa un loc foarte important in economia locuintei printre adeptii invatamintelor feng-shui.
Citeste si?Noah spune ca este calator in timp si vine din 2030: “M-am intors sa va spun ce va fi in 2019”
Superstitiile au inceput cu secole in urma, cand stramosii nostri incercau sa-si explice circumstantele misterioase sau evenimente prin cunostintele dobandite de-a lungul timpului. Oglinzile au fost considerate drept “instrumente ale diavolului”, “capcane” ale sufletului, vestitoare ale evenimentelor viitoare, portaluri catre o alta dimensiune sau surse de ghinion.
In credinta populara romaneaca exista foarte multe superstitii, cu privire la rolul pe care oglinda il joaca in viata omului.
Sa vedem care sunt acestea:
In credinta populara, oglinda reflecta adevarul, sinceritatea, continutul inimii si al constiintei. Oglinda intacta poarta semnul armoniei, al uniunii conjugale spre deosebire de oglinda sparta care conduce spre ideea despartirii sau al ghinionului.
Oglinda curata este semn al puritatii, fiind una dintre emblemele Fecioarei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *