De ce sa inchiriem masini de la firme profesioniste pentru transportul de la si spre aeroport?

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


De ce sa inchiriem masini de la firme profesioniste pentru transportul de la si spre aeroport?


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Transportul in marile orase este din ce in ce mai aglomerat, la orele de varf ambuteiajele sunt la ordinea zilei, drumul de la aeroport sau spre aeroport poate fi un cosmar mai ales daca sunteti in trafic cu masina personala. Pe langa faptul ca veti avea sanse mari sa intarziati puteti risca sa o deteriorati din cauza drumurilor destul de proaste din orase, din cauza gropilor sau denivelarilor de la nivelul carosabilului. Oboseala, nervi si o masina care va ajunge direct in service, iata doar cateva dintre dezavantajele folosirii masinii personale pentru drumurile mai lungi spre si dinspre aeroport. Toate aceste neajunsuri pot sa dispara daca apelati la firme cu servicii de inchirieri auto Otopeni. Firmele au parcuri auto noi, masini puternice si cu motoare adaptate capacitatii lor, soferii sunt profesionisti si stiu cele mai scurte drumuri spre si dinspre aeroport. Puteti ajunge de la o adresa din Capitala sau din oricare alt mare oras al tari la aeroport in cele mai bune conditii, masinile sunt confortabile, au aer conditionat, soferii sunt respectuosi, cunosc si limbi straine, pot purta o conversatie eleganta si va pot indruma spre cea mai buna ruta catre aeroport.

Monitorizare permanenta a zborurilor si masini suficient de incapatoare pentru un transport confortabil

Autoturismele din parcurile auto sunt verificate si au reviziile la zi, au asigurari incheiate, se pot rezerva simplu prin intermediul site-urilor de prezentare ale firmelor, oricand un consultant va poate oferi informatii despre masini sau servicii. Tarifele practicate difera in functia de masina aleasa, de capacitatea ei, de distanta parcursa si de serviciile in plus solicitate. Orice problema cu masina se rezolva rapid gratie asistentei tehnice permanente, la nevoie masinile pot fi inlocuite pentru continuarea drumului in cele mai bune conditii. Firmele care se ocupa de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni monitorizeaza in permanenta orarul zborurilor si pun la dispozitia clientilor cele mai noi informatii despre modificarile ce apar, masinile ajung la timp la client, pot astepta la aeroport, soferii pot prelua clientii de la terminal si ii pot conduce spre masini. In functie de numarul de clienti preluati se pot utiliza masini sau microbuzuri cu mai multe locuri, deplasarea intre localitati este sigura si mai rapida decat cea cu alte mijloace de transport, soferii profesionisti cunosc drumurile foarte bine asa ca aveti siguranta ca veti ajunge la timp la aeroport.

Primarent, firma de inchirieri auto cu servicii premium pentru clienti multumiti

Primarent este una dintre firmele importante care poate oferi servicii de inchirieri auto Bucuresti, Otopeni, la standarde ridicate. Servicii premium si masini noi, soferi profesionisti care va pot conduce in siguranta de la aeroport acasa si de acasa la aeroport. Rezervarile se fac rapid direct pe site, se poate alege varianta tur-retur si pretul poate fi mai mic, inchirierile sunt posibile pe termen lung si scurt, asistenta tehnica este disponibila 24 de ore din 24. Ofertele primarent sunt flexibile, clientii pot alege orice fel de masina doresc din parcul auto, autoturismele din dotare vin de la producatori de top precum Opel, Ford, Renault, Chevrolet sau Skoda si Volvo. La nevoie firma permite schimbarea masinii cu o alta mai mare, fara costuri suplimentare, toate masinile au RCA, taxele de drum la zi, asigurarile incheiate, se pot inchiria masini obisnuite sau tip microbuz cu mai multe locuri, in toate exista aer conditionat, interiorul e curat si confortabil, exteriorul este perfect intretinut. Reducerile oferite de primarent pot ajunge pana la 10% pentru fiecare pachet achizitionat, conditiile de acordare sunt disponibile pe site, acolo unde gasiti toate informatiile de contact si detalieri despre fiecare masina in parte.

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --