De ce saltelele din spuma poliuretanica sunt asa bine vazute de experti?

De ce saltelele din spuma poliuretanica sunt asa bine vazute de experti?

Saltelele din spuma poliuretanica sunt poate cele mai apreciate tipuri de saltele de catre experti, datorita confortului pe care acestea il ofera.
Saltele din spuma poliuretanica la un raport/calitate pret excelent

Saltelele din spuma poliuretanica sunt extraordinar de bine vazute de experti si datorita raportului calitate/pret excelent, dar si prin faptul ca sunt foarte ergonomice si foarte practice, fiind alegerea perfecta pentru spitale, case de inchiriat si gradinite. Daca sunteti curiosi sa aflati cateva dintre avantajele saltelelor din spuma poliuretanica de la BellaNotte, le puteti afla daca veti continua sa cititi textul de mai jos.

Durabilitatea
Suportul ortopedic pe care aceste saltele il ofera coloanei vertrebrale.
Confortul
Nu sunt zgomotoase deloc
Nu retin praful
Protejeaza foarte bine impotriva acarienilor

Absolut toate tipurile de saltele de pat contin straturi de spuma poliuretanica, pentru ca spuma poliuretanica este un material extraordinar de confortabil si foarte versatil, lucru care o face perfecta pentru odihna si pentru relaxare. In plus, materialul din care este facuta spuma poliuretanica este foarte usor de folosit in momentul in care doriti sa schimbati lenjeria de pat.

Saltelele din spuma poliuretanica sunt compuse dintr-o structura de celule deshise, ce le permite astfel sa respire si reduc sansele de aparitie a mucegaiului.
Saltelele din spuma poliuretanica sunt perfecte pentru durerile de spate
Boli ale sistemului osos sau dureri de spate, cu ajutorul saltelelor poliuretanice le puteti combate pentru ca acestea ofera un confort suplimentar asupra corpului. Densitatea de 23kg/mc care este densitatea medie a saltelelor din spuma poliuretanica asigura confortul necesar si bineinteles, somnul odihnitor.
Daca va doriti un confort ridicat, atunci trebuie sa alegeti saltelele cu spuma poliuretanica.
Magazinul online de saltele de pat BellaNotte ofera saltelele din spuma poliuretanica in 3 tipuri de grosimi: 10 cm, 15 cm si 20 cm. In functie de aceasta grosime, saltelele pot fi mai tari sau mai moi, oferind totodata toate avantajele gamei de saltele din spuma poliuretanica.

Pe site-ul www.bellanotte.ro, gasiti in aceasta primavara saltele din spuma poliuretanica reduse cu 26%. BellaNotte este producator de saltele de pat respectand cele mai inalte standarde de caltiate de peste 10 ani. Toate produsele beneficiaza de o garantie de minim 2 ani. Prin configuratia lor si materialele folosite, produsele BellaNotte se diferentiaza prin multe elementente fata de concurenta precum: confort ridicat, elasticitate, independenta la miscare, astfel incat fiecare client sa-si poate gasi salteaua de pat de care are nevoie. Pentru mai multe informatii despre produse puteti apela cu incredere serviciul de consultanta la unul din numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *