De ce utilizeaza panouri de gard atat de des pentru realizarea de imprejmuiri?

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


De ce utilizeaza panouri de gard atat de des pentru realizarea de imprejmuiri?


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Asa cum spune si titlul, in acest articol veti putea descoperi de ce panourile de gard au inceput sa castige din ce in ce mai multe notorietate in ultimii ani pentru realizarea de imprejmuiri pentru diverse suprafete.

Panourile de gard sunt una dintre cele mai eficiente solutii pentru realizarea de imprejmuiri


In ultima vreme, panourile de gard au inceput sa fie privite ca una dintre cele mai eficiente solutii pentru realizarea imprejmuirilor diverselor suprafete, precum: parcuri, gradini, cartiere rezidentiale, complexe sportive, complexe industriale si asa mai departe.

Acestea se preteaza foarte bine pentru a imprejmui orice suprafata de orice tip, deoarece au o serie de avantaje pe care constructorii, dar si clientii le apreciaza foarte tare.

Imprejmuirea realizat cu panouri de gard are trei caracteristici speciale si anume:  • Eleganta;

  • Stabilitate;

  • Cost redus.


In combinatie cu stalpi si centura de beton, imprejmuirea realizata va oferi suprafetei respectiva siguranta intr-un mod placut si la un raport calitate pret foarte bun. De asemenea, realizarea acestui proiect este relativ usoara si nu este neaparata nevoie personal specializat pentru a-l duce la bun sfarsit.

panouri de gard

Panourile de gard sunt realizate in totalitate din otel zincat


Panou de gard bordurat zincata este practic denumirea complete a materialului. Numele acesta vine de la faptul ca este realizat din otel, iar apoi este trecut printr-un proces de zincare.

Practic panourile de gard sunt realizate dintr-un numar de sarme din otel, cu o grosime de 4mm, transpuse vertical. Acestea sunt sudate de alte trei sarme care sunt transpuse perpendicular pentru a mari rezistenta si pentru a-i oferi stabilitate.

De asemenea, sarmele din care sunt realizate acestea sunt supuse unui proces de zincare. In cadrul acestui proces, sarmele din otel sunt acoperite cu un strat protector de zinc, iar acesta din urma protejeaza panoul de gard bordurat zincata impotrvita coroziunii si ii mareste durata de viata.

Cele mai importante avantaje pe care le au panourile de gard si care au facut ca acestea sa fie atat de des utilizate  • Durata lunga de viata - in primul rand, un avantaj foarte important si apreciat, luat in calcul de toata lumea atunci cand trebuie sa realizeze o imprejmuire este durata de viata ridicata. Datorita procesul de zincare la care sunt supuse, panourile de gard au o durata lunga de viata si rezista foarte bine indiferent de conditiile meteo;

  • Montaj rapid - montajul si demontajul rapid cantaresc foarte mult la optiunea de a alege panouri de gard. Utilizand sistemele speciale pentru prindere, o imprejmuire realizata cu aceste materiale se monteaza si demonteaza foarte usor si nu este necesara prezenta unei echipe specializate pentru acest lucru. Proiectul poate fi realizat de orice persoana fizica care are un minim de cunostintine, dar si uneltele necesare;

  • Rezistenta ridicata la diverse actiuni - avand in vedere ca sunt realizate din otel, acestea au si o rezistenta ridicata. Acestea rezista foarte bine la socuri mecanice si nu sunt usor de deformat, iar acest lucru contribuie din plin la siguranta pe care o imprejmuire trebuie sa o asigura suprafetei in cauza;

  • Design simplu si placut - nu in ultimul rand, designul simplu si placut este un alt avantaj de care se tine cont de fiecare data. Simplitatea pe care o are un panou de gard bordurat zincat este elementul care face ca acesta sa fie foarte solicitat si utilizat pentru realizarea de imprejmuiri;


Categoria:Actualitate
ID articol: 151628
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Panouri Gard | Plasa Bordurata | Panouri Bordurate | Panou Gard Bordurat Zincat |
Taguri: Panouri Gard, Plasa Bordurata, Panouri Bordurate, Panou Gard Bordurat Zincat,
2007-2011 News20.ro --