Dezinsectie eficienta prin metode autorizate

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Dezinsectie eficienta prin metode autorizate


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Dezinsectia este procesul de combatere sau de preventie impotriva insectelor. Acest proces este recomandat a fi realizat doar de catre o firma specializata in dezinsectie si care are toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea unor astfel de servicii.

Pasii efectuarii unei dezinsectii eficienteSubstantele utilizate in dezinsectie sunt parte foarte importanta a procesului, in acest sens Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Protectia Mediului este cea care avizeaza substantele utilizate de aceste firme, atat din punct de vedere al eficientei, cat si din punct de vedere al efectelor aduse altor vietuitoare.

Dozarea si imprastierea substantelor de dezinsectie trebuie facuta foarte precis. Trebuie sa stii ca orice substanta pe care o firma de dezinsectie o utilizeaza trebuie diluata in apa, fiind un produc foarte concentrat. Aplicarea acestei substante de dezinsectie, cel putin in cazul gandacilor de bucatarie, trebuie facuta in toate colturile casei, urmand zona peretelui si insistand pe zona in care gradul de contaminare este mai mare.

In orice spatiu de interior, aplicarea substantei utilizate se face prin intermediul unor pompe cu presiune, care imprastie intr-un strat subtire substanta. Pentru spatiile mai mari, precum cele exterioare sau depozitele, substanta poate fi imprastiata si cu ajutorul unui generator, care raspandeste substanta sub forma unor vapori, iar aria de acestuia de acoperire este de aproximativ 5 mp.

Dezinsectia in functie de tipul de daunatorInterventia de dezinsectie trebuie facuta in concordanta cu tipul de daunator care trebuie combatut. Atat substanta utilizata, cat si modul de diluare si aplicare a acesteia trebuie alese in functie de tipul de daunator.

Pentru ca foarte multe persoane fac confuzia intre dezinsectie si deratizare, trebuie stiut faptul ca deratizarea se ocupa doar cu combaterea razatoarelor, precum soriceii sau sobolanii.

Firma autorizata din Bucuresti pentru dezinsectieAnalizand firmele care ofera servicii de dezinsectie din Bucuresti, firma DDD NORD este cea care a atras cea mai mult atentia. Interventiile lor au loc doar dupa ce zona indicate de client este analizata cu multa atentie, pentru determinarea exacta a tipurilor de daunatori prezenti, dar si pentru alegerea corecta a substantelor si modul lor de aplicare.

Categoria: Marketing
ID articol: 141896
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Servicii Dezinsectie | Dezinsectie Bucuresti | Dezinsectie |
Sursa: DDD Nord

Pe aceeasi tema

    Dezinsectia, un serviciu necesar pentru case si companii


    Dezinsectia un serviciu la care apeleaza doar persoanele sau companiile care au probleme cu insectele, chiar daca companiile care activeaza in domeniul DDD si presteaza servicii de dezinsectie profesionale recomanda ca aceste lucrari sa fie efectuate ...

    Totul despre lucrarile de deratizare si dezinsectie


    Deratizare si dezinsectie sunt doua servicii distincte oferite de firmele specializate din sfera DDD. Multa lume face confuzia intre aceste doua servicii, insa ele se ocupa de doua arii total diferite de interventie. Mai exact:

    • D ...
2007-2011 News20.ro --