Dieta Anei Aslan – o arma redutabila impotriva batranetii. Rasolul era nelipsit din meniu

Suntem mereu in cautarea unei diete sanatoase, care sa ne ajute sa aratam bine si sa ne prelungeasca sanatatea. Ana Aslan si-a castigat un renume in istoria medicinei, gratie descoperirii beneficiilor terapeutice ale procainei, ingredientul de baza al medicamentului Gerovital H3, produs original romanesc, cunoscut la nivel mondial pentru efectul sau de intarziere a procesului de imbatranire.
Capete incoronate, sefi de stat, capete de afis ale politicii mondiale, scriitori celebri, vedete ale scenei si ecranului s-au perindat de-a lungul vremii prin cabinetul acestei mari doamne a medicinei, in cautarea elixirului tineretii.

Celebrul medic s-a nascut la Braila in anul 1897 si a urmat cursurile Facultatii de Medicina din Bucuresti. Din anul 1952 a devenit director al Institutului de Geriatrie, reprezentand una dintre emblemele gerontologiei medicale mondiale.
Ana Aslan a fost iubita si apreciata nu doar pentru reusitele sale profesionale, care au marcat lumea medicinei, ci si gratie personalitatii sale. O adevarata doamna, a carui prezenta impunea respect si starnea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *