Dinamo a urcat pe primul loc in grupa D a Ligii Campionilor. Victorie mare a bucurestenilor in fata lui Ademar Leon

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Dinamo a urcat pe primul loc in grupa D a Ligii Campionilor. Victorie mare a bucurestenilor in fata lui Ademar Leon


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Campioana Romaniei a facut un joc excelent si a obtinut o victorie foarte pretioasa in perspectiva calificarii in play-off-ul competitiei. Ademar se impusese in meciul tur cu 31-28.
Dinamo s-a desprins in min. 9 la doua goluri, 6-4, iar in min. 14 avantajul gazdelor crescuse la patru goluri, 10-6. Diferenta maxima din prima repriza a fost de cinci goluri, 13-8 (18). Ibericii au reactionat bine pe finalul primei reprize si s-au apropiat la un moment dat la un gol, dar Dinamo a intrat la pauza cu avans de trei goluri, 18-15.
La reluare, Dinamo si-a marit ecartul la sase goluri, 21-15 (35), diferenta maxima din repriza secunda fiind de sase goluri. Jucatorii din Soseaua Stefan cel Mare au aratat constanta pe parcursul jocului si au reusit sa se impuna cu 35-30.
Cel mai bun jucator al dinamovistilor a fost tunisianul Amine Bannour, autor a 11 goluri. Au mai inscris Vitali Komogorov 7 goluri, Hugo Descat 4, Andras Szasz 4, Razvan Gavriloaia 3, Kamel Alouini 3, Ciprian Sandru 2, Seyed Alireza Mousavi 1.
Pentru spanioli au marcat Mario Lopez Alvarez 11 goluri, Jaime Fernandez Fernandez 5, Acacio Marques Moreira Filho 5, ...

Categoria: Sport
ID articol: 149084
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ligii Campionilor | Ademar Leon |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Sport
2007-2011 News20.ro --