Dragnea, despre vila din Mamaia care apare in documentele Rise Project: Am inceput o constructie pe care am vandut-o

Intrebat daca a incasat de pe urma imobilului din Mamaia bani cu chirie sau alte avantaje materiale, Liviu Dragnea a raspuns: “N-am incasat nicio chirie”.
Intrebat in continuare daca a incasat alte avantaje, Dragnea a raspuns: “N-am incasat nicio chirie. Nu stiu… Stiu ca acolo incepusem cam prin 1900 toamna o constructie, o constructie pe care in 1900 iarna am vandut-o. Ce s-a intamplat dupa aia nu mai stiu”.
“Cititi acele penibilitati din valiza si va luati informatiile de acolo”, a mai spus liderul PSD, potrivit News.ro.
Rise Project a aratat, pe baza informatiilor din valiza primita de la un localnic din Teleorman, ca?Tel Drum a platit pentru bucataria de vara de la resedinta lui Liviu Dragnea din Alexandria si pentru lucrari la “o misterioasa vila din Mamaia”. Jurnalistii vorbeau de “un proiect faraonic”, de?o vila cu cinci nivele si 1.015 metri patrati.
Jurnalistii de la Rise Project mai aratau ca?Nicoleta Pene a pastrat facturile, devizele de plata si alte documente legate de negocierile cu firmele de amenajare interioara.
“Pana pe 4 septembrie 2010, de exemplu, nota ca dintr-un avans de 200.000 de lei, a cheltuit 163.850 pe termoizolare terase, casa liftului, niste finisaje la etajul 4, fatada, instalatie electrica si balustrade metalice. Pentru geamuri de la balustrade si rulourile exterioare, o companie de profil din Constanta (Ghereon Plast) a cerut alti 8976 euro. Oferta a venit pe 21 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *