Drujbele marca Ruris, marca Husqvarna sau produse de HECHT, la promotie pe Vexio.ro

Drujbele marca Ruris, marca Husqvarna sau produse de HECHT, la promotie pe Vexio.ro

Unele drujbe produse de Ruris, Husqvarna si HECHT fac obiectul unei promotii care se desfasoara in aceasta perioada pentru magazinul online Vexio.ro. Aceste drujbe ieftine sunt si pe benzina, si pe curent electric, astfel incat mestesugarii si gradinarii interesati de drujbe sa poata gasi la un pret convenabil orice model de drujba isi doresc. Motoferastraul sau ferastraul electric se numara printre cele mai utile unelte folosite la taiatul lemnelor, in unele necazuri si in lucrari de peisagistica.

Reducerea de pret acordata acestor drujbe poate ajunge si la 12%, permitand prin diferenta de pret achizitionarea unui lant de drujba in plus, de rezerva.

Drujbele incluse in promotia de la Vexio.ro – descrieri succinte

Toate drujbele ieftine beneficiaza de lant rezistent din otel, de manere ergonomice si solide, de sisteme antivibratii care sa protejeze operatorul drujbei si folosesc la taiatul de lemne dar si la alte intrebuintari legate de infrumusetarea gradinii sau scopuri artistice (hobby-uri precum sculptatul in gheata). Modelele incluse in promotia curenta pot fi folosite in acest mod. Iata care sunt acestea:

? DAC 401 S de la Ruris, cu lungimea lamei de 400 mm si puterea dezvoltata de 2 CP
? 141 de la Ruris, cu lama de lungime 300 mm si 1 CP puterea dezvoltata de motor
? 241 de la Ruris, cu lungimea lamei de 400 mm si puterea dezvoltata de 2,7 CP
? 135 de la Husqvarna, cu lungimea lamei de 350 mm si cu o putere dezvoltata de 2 CP
? 236 de la Husqwarna, cu lungimea lamei de 350 mm si puterea dezvoltata de 1,9 CP
? 45 de La HECHT, cu lungimea de 400 mm a lamei si cu puterea motorului de 2,7 CP
? 950 de la HECHT, cu lungimea lamei de 490 mm si cu lant Oregon, si cu o putere de chiar 3 CP
? 2 ferastraie electrice de la Ruris, cu lungimi ale lamei de 350 mm sau 400 mm si cu variante de 1600 W sau 2200 W putere dezvoltata

Drujba disponibila pe Vexio.ro este un aparat care se adapteaza celor mai variate nevoi de folosire

Una dintre cele doua drujbe electrice incluse in promotia de pe acest magazin online este special conceputa pentru atelierele de prelucrare a lemnului sau pentru diferite lucrari de constructii. Zgomotul redus si lipsa noxelor face ca acesata drujba sa poata fi folosita foarte usor in spatii inchise.

Pe de alta parte, un motoferastrau (o drujba pe benzina) este destinata folosirii in spatii deschise, si nu sunt la fel de silentioase precum drujbele electrice. Modelele pot folosi la fasonarea lemnului, in cadrul exploatatiilor industriale. Alte modele sunt special destinate pomiculturii (toaletarea copacilor).

Iata doar cateva posibilitati de utilizare a modelelor de drujba ieftina care pot fi comandate de pe Vexio.ro. Pentru informatii suplimentare, reprezentantii magazinului online Vexio.ro pot fi contactati prin telefon, apeland numarul 0374.477.111. De asemenea, doua adrese de e-mail stau la dispozitie: office@vexio.ro si comenzi@vexio.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *