EXATLON ROMANIA, dupa 100 de zile: Ce spune fiecare concurent de experienta din Republica Dominicana

Cosmin Cernat i-a felicitat inainte de proba pe Faimosii Catalin Cazacu, Giani Kirita, Diana Belbita, Vladimir Draghia, dar si pe Razboinicii Alex, Stefan si Ionut. Cosmin Cernat i-a intrebat pe fiecare in parte care a fost cea mai frumoasa si cea mai dificila zi de la Exatlon, dar si daca ar mai repeta experienta.
Catalin Cazacu:?”Daca ar fi sa o iau de la capat m-as gandi de mai multe ori. Nu spun ca nu as veni, dar m-as gandi. Este o experienta unica si ma bucur enorm ca am trait-o si nu se poate echivala cu nimic. Imi dau seama ca poate trebuia sa traiesc aceasta experienta mai devreme. Mi-am dat seama de cat de putin am nevoie ca sa traiesc si de cat de multe lucruri ma folosesc doar de dragul de a folosi.”Giani Kirita:?”Am aterizat aici exact cum nu ne-am fi asteptat, cu elicopterul, exact ca in filme. Am zis ca e exact ce ne trebuie. Realitatea ne-a lovit pe toti. Sunt si lucruri frumoase, dar si foarte dure. Chiar daca ai fost sportiv de performanta, in Exatlon asta conteaza prea putin. Ma bucur ca am ajuns in aceasta echipa minunata si ca am am avut un spirit si am luptat pana la ultima picatura de energie a mea.”Diana Belbita: “Recunosc, este un sentiment de mandrie sa fim printre primii care au pasit aici. Ma bucur ca am ramas ultima fata din cele 10 care au pasit prima data aici si sunt si cea mai mica dintre concurentii Exatlon.”
Vladimir Draghia:?”Acum mi-am dat seama ca mai suntem 7 din vechea garda. Cea mai grea si cea mai usoara zi nu a venit si cred ca va fi ziua in care vom pleca acasa. Au fost multe victorii frumoase, multe momente in care nu ne-am putut controla de bucurie si de suparare. M-am gandit, in mod sigur as repeta, pentru ca nu tin minte sa ma fi simtit mai viu pe o perioada atat de lunga. Dar trebuie sa recunosc ca ar depinde foarte mult de ce am acasa, daca situatia de acasa mi-ar permite.”Ionut: “Cea mai grea zi a fost cand m-am accidentat la mana. Era sansa de a pleca acasa din a doua, a treia saptamana. Aceea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *