Ecaterina Andronescu se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Ecaterina Andronescu se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Intre timp, liderul PSD, Liviu Dragnea, construieste o opozitie la Andronescu atat in interiorul Ministerului Educatiei, cat si in partid. Potrivit surselor Edupedu.ro, la urmatorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iasi Camelia Gavrila - de doua ori inspectoare scolara generala in Iasi - va prelua functia de presedinte al departamentului de educatie in PSD, pozitie din care ii va putea intoarce in partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu.
In Ministerul Educatiei, opozitia la Andronescu este asigurata prin intermediul lui Liviu Pop, de oamenii angajati de el in institutie, potrivitEdupedu.ro.
Ecaterina Andronescu a declarat ca, in acest moment, in partid nu s-a luat nicio decizie.
"Am atata treaba la Minister, incat numai la asta nu m-am gandit. Iar in partid nu s-a luat nicio decizie, asa incat cred ca sunt presupuneri care nu au nici un fel de suport. L-ati auzit si pe dl Dragnea care a spus ca se va face o evaluare, ca se vor lua in calcul sondajele. Mai avem pana atunci mult", a spus Ecaterina Andronescu.
Intrebata daca spune ca posibilitatea de a candida la prezidentiale este de 0%, Ecaterina Andronescu a raspuns, pentru Edupedu.ro: "Nu. Eu ce pot sa va spun in acest moment e ca in partid nu s-a luat nicio decizie in legatura cu cel care va fi sustinut de PSD pentru pozitia cea mai inalta in stat. L-ati auzit si pe ...

Categoria: Politica
ID articol: 150934
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Ecaterina Andronescu | Prezidentiale |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --