Eficienta ochelarilor de protectie pentru calculator

Eficienta ochelarilor de protectie pentru calculator

Ochelarii de protectie de calculator au intrat destul de recent in piata din Romania. In acest moment, cererea se afla intr-o continua crestere, iar clienti par pana acum multumiti de beneficiile pe care le aduc aceste modele de ochelari pentru calculator.

Cele mai bune modele de ochelari pentru calculator

Daca doresti sa iti cumperi o pereche de ochelari pentru calculator, nu trebuie sa te uiti la pret, ci doar la calitate. Exista o multime de ochelari de protectie pentru calculator, insa filtrul de blocare al luminii albastre este unul care respinge doar o mica doza din acesta.

Gunnars este brand-ul care a deschis acesta piata a ochelarilor de protectie pentru calculator si cara ofera cele mai de calitate produse. Lentilele clasice Gunnars, cele de tip Ambra, sunt cele care resping cea mai mare cantitate de lumina albastra, mai exact, aproximativ 65%, insa aceste lentile au un ton pronuntat de galben. Exista lentile care nu au acest ton pronuntat de galben, insa odata cu scaderea acestei culori, scade si gradul de blocare al luminii albastre.

Lentilele de protectie pentru calculator care resping un grad mai mic de lumina albastra sunt dedicate persoanelor care lucreaza in grafica si utilizeaza “true-color” sau persoanelor care nu indragesc acesta modificare a culorilor.

Beneficiile ochelari pentru calculator Gunnars

Pe langa blocarea luminii albastre, de care am vorbit anterior si reprezinta principalul beneficiu al acestor modele de ochelari, relaxarea muschiului ocular, preventia iritarii si uscarii ochilor sau sporirea contrastului sunt alte beneficii care trebuie mentionate si care te vor ajuta sa scapi de acea incetosare care apare dupa cateva ore in sir de utilizare a calculatorului.

O pereche de ochelari pentru calculator Gunnar are un pret care porneste de la aproximativ 250 RON si poate sa ajunga, in functie de modelul ramei sau tipul de lentila, pana la un maxim de 450 RON. Acest pret al ochelarilor pentru calculator este unul foarte bun in comparatie cu beneficiile pe care le oferea acesti ochelari, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *