Eroinele Romaniei, Simona Halep si Irina Begu, date in judecata de BNR. Incredibil, li se cere un milion de euro

Intr-o interventie telefonica la Telekom Sport, Ilie Nastase a dezvaluit ca Simona Halep, Ilie Nastase si Ion Tiriac au fost dati in judecata de Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR. “Daca e finala la Bucuresti, nu avem unde sa o jucam. Ca probabil e intr-o luna mai frumoasa, mai calduroasa. Unde sa jucam? O sa jucam probabil la Cluj, ca l-am vazut pe domnul Boc si il felicit ca dadea la toba aia chiar daca e primar, chiar daca a fost primul ministru. Bravo lui! Nu si-a pus numele pe o sticla de vin, s-a dus sa incurajeze echipa Romaniei. Putea si domnul Isarescu sa faca la fel. Ca nu-i cadeau galoanele.
Am deschis un proces. Domnul Isarescu, el asa conduce banca, e ca si afacerea de la mama lui de la Dragasani, ne-a dat in judecata si ne cere un milion de euro mie, lui Tiriac si lui Halep, ca am indraznit sa ii cerem stadionul. Ca noi vrem sa-l vindem ca el sau sa facem hoteluri pe acolo. Nu, vrem sa jucam tenis. Eu cu domnul Tiriac mai avem putin de trait. Sper ca ceilalti care raman, Halep sau ce mai ramane in urma noastra, o sa se bata pana o sa castige dreptul sa joace acolo”, a spus Ilie Nastase, la Telekom Sport.
Decizia BNR vine dupa ce, pe 10 octombrie 2017, fosti si actuali jucatori de tenis, printre care se numara Ion Tiriac, Ilie Nastase si Simona Halep au facut o petitie catre Guvernul Romaniei pentru reincluderea Arenelor BNR in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *