FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA 0-0 in CUPA ROMANIEI. LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA 0-0 in CUPA ROMANIEI. LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA CUPA ROMANIEI LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Marius Avram va arbitra meciul FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA, din mansa a doua a semifinalelor din CUPA ROMANIEI, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT si DOLCE SPORT. Avram va fi ajutat de asistentii M. Orbulet si M. Nicoara. DIGI SPORT si DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE de la ora 20:30 partida FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA.
FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI, AICI si AICI.
FC VOLUNTARI: Balauru - Maftei, Balaur, Spahija, Cazan - C. Lazar, Novac - Capatana, Marinescu, Popadiuc - Ad. Balan.
CSU Craiova:Calancea - Dimitrov, Screciu, Kelic, Burlacu - R. Petre, Zlatinski, Gustavo - Baluta, A. Ivan, Mazarache.
FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA CUPA ROMANIEI LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. In tur a fost CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 0-1. Astra Giurgiu este prima finalista din CUPA ROMANIEI, dupa 4-1 (tur, acasa) si 3-0 (retur, deplasare) cu ACS Poli Timisoara.
FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA CUPA ROMANIEI LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a prefatat partida pe care echipa sa o va disputa in fata lui CSU Craiova. "Este cel mai important meci din istoria acestui club. Este un meci extrem de important si pentru multi dintre jucatorii mai tineri, care se intalnesc pentru prima oara in cariera cu o astfel de sansa. Sper sa n-o rateze, pentru ca in cariera nu te intalnesti de multe ori cu o astfel de sansa, de a juca cu un trofeu pe masa. Baietii sunt motivati si cred ca au puterea ca maine sa faca un meci mare, iar la final sper ca ne vom califica. Daca inainte de meciul tur CSU Craiova era favorita certa, acum sansele s-au mai echilibrat", a declarat Claudiu Niculescu inainte de FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA CUPA ROMANIEI LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT.
FC VOLUNTARI CSU CRAIOVA CUPA ROMANIEI LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Gigi Multescu, antrenorul lui CSU CRAIOVA, le-a facut o promisiune fanilor si spune ca e gata sa se vopseasca in cazul in care echipa sa va trece de FC VOLUNTARI si va castiga Cupa Romaniei. "Va trebui ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Voluntari | Romaniei |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Sport
2007-2011 News20.ro --