Florian Coldea, audiat in Comisia SRI: Am venit sa raspund intrebarilor comisiei asa cum am facut-o de fiecare data

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Florian Coldea, audiat in Comisia SRI: Am venit sa raspund intrebarilor comisiei asa cum am facut-o de fiecare data


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol

Audierea lui Florian Coldea trebuia sa inceapa la ora 11.00, dar fostulprim-adjunct al directorului SRI a intarziat, intrand in sala in jurul orei 11.20.
"Am venit din respect pentru Parlamentul Romaniei, o institutie fundamentala a statului roman, sa raspund tuturor intrebarilor comisiei, asa cum am facut-o de fiecare data. Va multumesc. Dupa ce incheiem o sa sustin o declaratie de presa", a declarat Florian Coldea, la intrarea in sala Comisiei SRI.
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la TVR, ca este convins ca Florian Coldea "nu va deserta" in comisie secrete ale SRI. Intrebat de ce mai merge atunci Coldea la comisia SRI, Basescu a raspuns: "Fiindca a fost chemat".
In cadrul comisiei au fost audiati pana acum presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, fostul sef al SRI, actual ambasador in Statele Unite, George Maior, urmand ca Florian Coldea si Traian Basescu sa fie si ei invitati in fata comisiei.

a"Atat in ceea ce-l priveste pe domnul Tariceanu, cat si pe domnii Coldea, Maior si Basescu, sunt aspecte de lamurit, in ceea ce-i priveste pe domnii Coldea si Maior - perioada cat au condus SRI, functionarea SRI, chestiunile interne, inclusiv elemente punctuale in care invitatii la Comisie au spus chestiunile acestea punctuale, discutii avute, de interventii avute si sigur ca acest lucru ar trebui verifiat - daca s-au intamplat si in ce context s-au intamplat", declara Claudiu Manda in luna februarie.

Presedintele Comisiei de control al SRI declara la finalul luni octombrie 2017 ca Florian Coldea este in prezent ofiter in rezerva si angajat cu contract civil la Academia Nationala de Informatii, el precizand insa ca nu este clar in acest moment ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Florian Coldea | Comisia |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --