Fost sef al CNDNAR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Fost sef al CNDNAR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Fostul director al CNADNR Dorin Gavril Debucean a fost trimis in judecatade procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma continuata care a produs consecinte deosebit de grave. Acesta ar fi semnat doua contracte de asistenta juridica, avand ca obiect prestarea de servicii de asistenta juridica pentru cauze strict determinate si un onorariu si alte cheltuieli stabilite ca plata lunara, pe intreaga perioada de desfasurare a proceselor.
Procurorii anticoruptie noteaza in rechizitoriul trimis pe masa judecatorilor ca Dorin Gavril Debucean, in calitate de director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA Bucuresti, cu incalcarea prevederilor legale, ar fi semnat doua contracte de asistenta juridica, avand ca obiect prestarea de servicii de asistenta juridica pentru cauze strict determinate si un onorariu si alte cheltuieli stabilite ca plata lunara, pe intreaga perioada de desfasurare a proceselor.
"Cele doua documente au fost semnate de Debucean in cursul anului 2008, fara sa aiba aprobarea Consiliului de Administratie sau a vreunei structuri de specialitate din cadrul CNADNR. Mai mult, nu ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Serviciu | Judecata |
2007-2011 News20.ro --