Fosta sotie a multimilionarului Dorin Cocos, Diana Roibu, s-a casatorit cu un bogatas iranian FOTO

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Fosta sotie a multimilionarului Dorin Cocos, Diana Roibu, s-a casatorit cu un bogatas iranian FOTO


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Diana Roibu si Dorin Cocos s-au casatorit la numai cateva luni de la divortul omului de afaceri de Elena Udrea, scrie cancan.ro. Cei doi au avut parte de o nunta de vis la Palatul Snagov, insa casnicia nu a durat prea mult. Omul de afaceri a fost arestat preventiv in Dosarul Microsoft, iar la intoarcerea acasa a avut parte de un adevarat soc: sotia lui plecase!
Citeste si IMAGINI-BOMBÄ‚. Dorin Cocos si iubita GRAVIDÄ‚ au iesit la mall FOTO
Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din avere lui Dorin Cocos
Presa relata dupa despartirea-bomba ca Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din averea lui Dorin Cocos, cateva milioane de euro. Afaceristul ar fi trecut milioanele respective pe numele tinerei sale sotii pentru a se asigura ca nu va ramane fara nimic in urma problemelor cu justitia. O anticipare corecta, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Dupa terminarea perioadei de arest preventiv, Dorin Cocos s-a intors intr-o casa goala, basarabeanca parasind Romania. La vremea respectiva se scria ca a plecat in Asia, la o matusa.
Citeste si Dorin Cocos va deveni tata. Iubita afaceristului este insarcinata in 7 luni
Dorin Cocos a incercat timp de cateva luni sa se impace cu basarabeanca, insa ruptura a fost definitiva. Fosta stewardesa a cerut divortul, invocand ca Dorin Cocos ar fi mintit-o, ea nestiind cu ce se ocupa omul de afaceri. "Ea a invocat faptul ca ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Diana Roibu | Dorin Cocos |
© 2007-2011 News20.ro --