Gabriel Harabagiu, viceprimarul Iasului, recent exclus din PSD, a dat in judecata partidul

Gabriel Harabagiu a anuntat marti ca a solicitat Tribunalului Judetean Iasi suspendarea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD.
“Am cerut Tribunalului Iasi suspendarea actului administrativ prin care s-a hotarat excluderea mea din PSD. Consider ca mi-a fost incalcat dreptul la aparare. Am fost anuntat despre intrunirea Comisiei de Etica la ora 12.00, printr-o hartie lasata la secretariat, iar la ora 17.00 ar fi trebuit sa ma prezint in fata comisiei. A fost facut un abuz in ce ma priveste si voi face si o plangere penala in acest sens, impotriva tuturor celor care au semnat decizia”, a declarat Gabriel Harabagiu, potrivit Mediafax.
Potrivit acestuia, a fost judecat doar de trei membri ai Comisiei de Etica, in conditiile in care sapte persoane ar fi trebuit sa ia o hotarare in privinta lui.
“Eu vreau in primul rand sa se faca dreptate. Si domnul primar Mihai Chirica, si colegul Sorin Iacoban vor actiona in judecata PSD pentru acea hotarare, care inca nu ne-a parvenit. Eu am contestat si la Bucuresti, la partid, decizia, dar in sapte zile nu am primit vreun raspuns. Potrivit statutului partidului, sesizarea pentru Comisia de Etica ar fi trebuit sa fie facuta de organizatia din care noi facem parte, respectiv cea municipala, nu cea judeteana! Referitor la plangerea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *