Ghivece de flori: Artagradinilor.ro prezinta modele ideale atat pentru gradini, cat si pentru spatiile interioare

0
Ghivece de flori: Artagradinilor.ro prezinta modele ideale atat pentru gradini, cat si pentru spatiile interioare

Ghivece de flori prelucrate din materiale care variaza in functie de spatiul pe care urmeaza a-l desavarsi si ale caror forme difera astfel incat unele sunt puternic geometrizate, altele simple si suple sau voluminoase si cu nuante antichizate, sunt prezentate intr-un catalog online de echipa celor de Artagradinilor.ro.

Efectul dat fie de lutul natural, fie de cimentul greu sau de fibra de sticla, impactul vizual a ceea ce poate fi folosit in procesul confectionarii, este potentat, din punct de vedere estetic, la randul lui de fragilitatea sau de increngatura plantei din ghiveci.

Persoanele aflate in cautarea unor ghivece de flori, care sa anime spatiile interioare sau gradinile isi pot indrepta privirea inspre Artagradinarilor.ro intrucat gama generoasa pusa la dispozitie are drept miza faptul de a multumi cat mai multe pretentii, necesitati sau bugete.

Vase de flori: ce modele se gasesc in catalogul Artagradinilor.ro?

Vase de flori pentru gradina, grele si voluminose, sunt prezentate in catalogul Artgradinilor. Datorita betonului folosit la confectionare, in ghivece vor putea creste plante mai inalte, datatoare de umbra.

Sunt prezentate pe ArtaGradinilor.ro aproximativ 3225 de modele diferite de ghivece de flori, iar printre acestea se gasesc si urmatoarele:

? Ghivece de flori confectionate din fibra de sticla- avantajul acestora rezida in faptul ca, datorita fibrei care s-a utilizat la fabricare, au greutati reduse, ceea ce inseamna ca sunt ideale pentru terasele sau balcoanele, care nu suporta greutati mari

? Ghivece de flori confectionate din lut- lutul, unul dintre cele mai des folosite materiale in modelarea ghivecelor, le va da acestora un aspect natural. Manuirea ghiveciului de flori din lut trebuie efectuata cu grija dat fiind faptul ca materialul se poate crapa mai repede decat betonul

? Ghivece de flori confectionate din ceramica, care au forme ce difera de la model la model. Aceste tipuri de ghivece se pot armoniza atat cu o gradina realizata in stil modern, cat si cu o gradina traditionala

? Ghivece de flori fabricate din metal- cunoscute datorita gradului de durabilitate ridicat, aceste ghivece vor rezista atat la frig, cat si la socuri

? Ghivece de flori a caror forma este asemanatoare cu cea a diamantului. Aceste modele pot avea o singura culoare (gri-inchis) sau pot fi multicolore

? Ghivece de flori a caror forma este aidoma cu cea a unui pocal fara picior

? Ghivece de flori a caror inaltime ajunge pana la aproximativ 1.5 metri

? Ghivece de flori cu aspect vintage, a caror culoare este ruginie

Textura si culorile ghivecelor, datorita proceselor de productie, nu se vor degrada odata cu trecerea timpului. Pe langa aceste aspecte, ghivecele de flori prezentate de Artagradinilor.ro pot fi prevazute cu sisteme proprii de irigatii astfel incat intretinerea plantelor nu necesita nici multa atentie, nici efort sau cu leduri, care vor amplifica nuantele materialelor si vor da un aspect modern acestor elemente decorative.

Ghiveciul de flori – prezentat intr-un catalog bine randuit, nu pe rafturi
Asadar, daca va doriti sa va decorati casele sau gradinile cu ghivece de flori atent lucrate, puteti sa va orientati catre gama Artagradinilor.ro intrucat vasele prezentate sunt centralizate intr-un catalog virtual, care beneficiaza de functii de filtrare astfel incat sa descoperiti rapid produsul dorit.

Pentru mai multe detalii cu privire la ghivecele de flori, un reprezentant Artagradinilor.ro va sta la dispozitie la numerele de telefon 0721.202.053, 0743.605.158.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *