Gigantul american Taco Bell intra de joi pe piata fast-food din Romania, o piata de 2 miliarde de lei pe an

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Gigantul american Taco Bell intra de joi pe piata fast-food din Romania, o piata de 2 miliarde de lei pe an


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Cei doi jucatori internationali se lupta atat cu alte lanturi straine mai mici precum Subway, cat si cu afaceri locale precum lanturile de shaormerii, informeaza MEDIAFAX.
"Segmentul de fast-food a atras atentia con­sumatorilor romani datorita activitatii bran­durilor internationale precum McDonald's si KFC care au reusit sa aduca mai aproape stilul de viata occidental", spun analistii Euromo­ni­tor.
Citeste si A murit arhitectul Robert L. McKay, designerul restaurantelor Taco Bell
Cresterea puterii de cumparare i-a deter­mi­nat pe romani sa iasa mai des in oras, iar restau­rantele de tip fast-food au avut de castigat de pe urma acestei situatii. Shaormeriile si restau­rantele au devenit locuri de intalnire pentru consumatorii de toate varstele si profesiile.
"Piata va continua sa creasca odata cu dezvoltarea atat a lanturilor internationale cat si locale", anunta Euromonitor.
Intrarea unor noi nume va ajuta si ea, la fel si dezvoltarea de noi centre comerciale si malluri.
Primul local s-a deschis in Baneasa Shopping City. Brandul prezent cu 7.000 de restaurante in cateva zeci de piete din lume se afla in portofoliul grupului YUM Brands care mai detine si KFC si Pizza Hut. Pe piata locala brandul va fi adus de grupul Sphera Franchise Group care detine francizele mai multor branduri internationale precum KFC, Pizza Hut.
Restaurantul Taco Bell va fi situat la parterul mall-ului, in zona de food court, si se va distinge printr-un lounge de 170 de metri patrati, disponibil exclusiv clientilor Taco Bell. Design-ul restaurantului urmeaza modelul global Global Explorer care include o bucatarie deschisa, ce permite clientilor sa vada cum sunt pregatite produsele comandate.
Citeste si Lantul de fast-food Taco Bell face angajari la primul sau restaurant din Romania
"Taco Bell este cunoscut in intreaga lume ca un inventator de gusturi urbane, care le ofera consumatorilor arome unice si indraznete, prin meniul sau de inspiratie mexicana. Ne bucuram ca Taco Bell ajunge, in sfarsit, pe o piata in care fanii cer ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Taco Bell | Gigantul |
© 2007-2011 News20.ro --