Greseli pe care le fac miresele cand aleg rochia de mireasa

Sa gasesti rochia de mireasa este un procedeu destul de greu si unele mirese fac deseori greseli in acest proces – greseli care fac ca drumul pana la cea mai buna rochie de mireasa sa fie si mai anevoios.

Rochii de mireasa � un grup mare de prieteni la probe

Rochia de mireasa este cea mai importanta tinuta vestimentara pe care viitoarea mireasa o va purta vreodata si de aceea, discutiile si parerile despre gasirea unei rochii de mireasa perfecte trebuie sa aiba loc intr-un grup cat mai restrans pentru ca multitudinea de pareri sa nu afecteze tanara si sa nu o dezorienteze. Atunci cand exista un numar mare de opinii diferite este mai greu ca mireasa sa isi poata alege cea mai potrivita rochie in conformitate cu necesitatile proprii.

Parerile unui numar redus de persoane cu privire la model, aspect, material, accesorii reprezinta cea mai buna solutie pentru o viitoare mireasa. Aceasta poate apela doar la persoanele care ii sunt foarte apropiate.

Cumpararea rochiei de mireasa prea devreme

In zilele noastre, cele mai multe cupluri au o logodna mai lunga, insa nu este obligatoriu sa fie incepute cumparaturile pentru rochia de mireasa din prima zi de logodna. Mireasa va trebui sa incerce mai multe rochii si sa o descopere pe cea de care s-a indragostit iremediabil.

O rochie care are un numar mare de aplicatii si o trena foarte lunga arata bine intr-o sala de bal, insa la nuntile in aer liber se va dovedi o alegere gresita, drept pentru care mai intai trebuie stabilite detaliile ce tin de locatie, anotimp sau tematica si dupa aceea se va cumpara si rochia de mireasa.

Miresele se lasa influentate de reduceri

Reducerile, de regula, se aplica pentru rochii probate de un numar mare de mirese si din aceasta cauza pot avea unele defecte sau materialele si accesoriile deformate. Inainte ca o viitoare mireasa sa cumpere o rochie la reducere este important sa o analizeze foarte bine si apoi sa hotarasca daca este cea mai buna solutie. In cazul in care sunt depistate defecte, rochia nu trebuie sa fie cumparata pentru a fi reparata deoarece astfel de probleme nu se rezolva fara sa afecteze aspectul rochiei.

Miresele pot cumpara rochii de mireasa de dimensiuni gresite
De obicei, marimile rochiilor de mireasa sunt mai mici decat cele normale. Ceea ce scrie pe eticheta este irelevant si este important ca fiecare mireasa sa probeze si sa se asigure ca a cumparat rochia potrivita pentru ea.

Chiar si atunci cand viitoarea mireasa are in plan sa slabeasca nu este cazul sa caute rochii foarte mici deoarece este posibil ca planul sau de a slabi sa nu functioneze, caz in care rochia va fi mica. O rochie de mireasa se poate micsora repede, insa este imposibil de marit fara ca designul sau sa nu fie afectat.

In cazul in care rochia este neincapatoare se poate aplica si o dieta fulger sau se poate comanda material pentru cateva ajustari rapide. Se vor gasi solutii apeland la o croitoreasa priceputa in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *