HOROSCOP 13 IANUARIE 2018: Trei ceasuri rele in weekend? Cine are scandal in familie

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


HOROSCOP 13 IANUARIE 2018: Trei ceasuri rele in weekend? Cine are scandal in familie


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
BERBEC: 
Persoanele cu care se vor intersecta acesti nativi azi vor avea un efect benefic in viata lor si ar fi mai bine daca ar pastra acesti oameni in viata lor mai mult timp.
TAUR: 
Taurii tind sa aiba o atitudine superficiala azi si s-ar putea sa aiba mai multe conflicte cu cei din jur. Se vor juca cu nervii lor si pana la urma totul are o limita.
GEMENI: 
Gemenii se vor axa azi pe planul sentimental. Vor sa petreaca mai mult timp cu persoana iubita si sa intareasca relatia. Poate vor face si o escapada undeva la munte.
RAC:
Nativii din rac vor primi azi toata atentia persoanei iubite si acest lucru le va placea la nebunie. Se vor simti iubiti, admirati si apreciati.
LEU: 
Pe plan sentimental, leii vor oscila. Au schimbari bruste de comportament si acum sunt draguti si atenti, iar in secunda urmatoare te vor trage la raspundere.
FECIOARÄ‚: 
Fecioarele nu au nici de aceasta data noroc in dragoste. Vor avea doar certuri cu persoana iubita care le va reprosa ca nu sunt deloc atenti si nu se implica in relatie.
BALANTÄ‚: 
Acesti nativi vor trece prin anumite schimbari financiare care le vor ajuta sa-si rezolve problemele din trecut. Aceste schimbari sunt doar in bine.
SCORPION: 
Acesti nativi vor reveni in sfarsit cu picioarele pe pamant. Se vor gandi din ce in ce mai serios la o relatie serioasa si se vor gandi chiar la a-si intemeia o familie.
SÄ‚GETÄ‚TOR: 
Acesti nativi vor sa se detaseze total de relatiile toxice ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Horoscop | Ianuarie |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
© 2007-2011 News20.ro --