HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI: care sunt cele mai norocoase zodii, cine se umple de bani, cine pierde totul

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI: care sunt cele mai norocoase zodii, cine se umple de bani, cine pierde totul


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
HOROSCOP. "Anul 2019, inseamna un an 3. Treiul este patronat de Jupiter. Daca a venit Jupiter peste noi, ne uitam cate eclipse sunt. Romanul se duce la partea financiara. Banii sunt din abundenta. Anul asta ne invata sa cheltuim. Atentionarea anului: este aducator de beneficii materiale,banii vin insa de voi depinde daca ii economisiti sau ii terminati", a spus Mihai Voropchievici.
HOROSCOP Berbec- Sunt mult mai impulsivi. Banii vin, dar sunt doritori de a satisface niste dorinte. Se revarsa bogatia asupra lui. Sa nu se repeada. Incercati sa va ordonati banii.
HOROSCOP Taur- Este o fire foarte circumspecta. Este mare producator de bani. Incepe sa se intoarca fata norocului spre el. Vor avea surplusuri de bani datorita unor oferte de munca suplimentare. Va tinde din nou sa stea sa munceasca mult. Tinde sa stranga mai multi bani. Tentatia lui este sa economiseasca.
HOROSCOP Gemeni- Au atatea resurse, atata forta de exprimare. Comunicarea le aduce niste surse de venit suplimentare. Vor baga mana mai des in buzunar. Ei cand fac un cadou, vor sa fie personalizat. Forta cuvantului este fantastica.
HOROSCOP Rac- De multe ori sunt zgarciti. Vor tinde si ei sa inceapa sa iasa la cheltuieli pentru zona familiei. Vor dori o promovare. Vor niste lucruri durabile, rentabile. Au bani si din colaborari si ...

Categoria: Showbiz
ID articol: 150867
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Voropchievici | Norocoase |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
2007-2011 News20.ro --