HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2017: Se schimba programul, anulati orice vizita. Ce zodii au noroc joi

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2017: Se schimba programul, anulati orice vizita. Ce zodii au noroc joi


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
BERBEC
Sunteti hotarat sa puneti la punct detaliile unei afaceri si sa incepeti o viata noua. Puteti fi optimist, pentru ca aveti sanse mari de reusita. Relatiile sentimentale decurg fara probleme.
TAUR
Aveti succes in toate activitatile legate de camin si in afaceri. Familia si colaboratorii va apreciaza initiativele. Puteti sa va faceti planuri de viitor.
GEMENI
S-ar putea sa va schimbati programul pe neasteptate. Nu va ingrijorati, nu este nimic grav! Sunteti invitat la o petrecere, unde faceti cunostinta cu o persoana deosebita.
RAC
Sunteti foarte pragmatic si intentionati sa porniti o afacere la care va ganditi de mult timp. Un prieten va propune un nou loc de munca. Consultati-va si partenerul de viata!
LEU
Aveti sanse sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii financiare. Tot ce incepeti azi va avea trainicie. Evitati speculatiile!
FECIOARĂ
Faceti cunostinta cu o persoana care va ajuta sa porniti o afacere. Visele vi se pot indeplini, dar evitati orice fel de speculatii. Relatiile parteneriale sunt deosebit de bune.
BALANTĂ
Zi buna pentru afaceri. Puteti avea succes intr-o activitate noua. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in care obtineti satisfactii pe plan financiar si sentimental.
SCORPION
Nu este momentul sa mergeti in vizita la prieteni. Cu partenerul de viata va intelegeti foarte bine si aveti ocazia sa petreceti momente placute.
SĂGETĂTOR
Sunt sanse sa plecati intr-o ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Programul | Decembrie |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --