HOROSCOP decembrie 2018. Se schimba energiile. Toate zodiile incep capitole noi

Horoscop decembrie.?BERBEC?- Luna decembrie iti aduce multa energie, insa depinde doar de tine sa o modelezi asa cum trebuie pentru a te afecta intr-un mod pozitiv. Vei avea noroc, insa ai grija cum il folosesti, pentru ca se poate intoarce rapid impotriva ta. Apar iubiri noi dupa 27 decembrie. Vei cunoaste oameni noi si vei relua legaturi mai vechi.
Horoscop decembrie.?TAUR?- In luna decembrie ai reteta perfecta pentru pasiune, insa ar putea sa nu fie la ce te astepti tu. Lasa-ti energia negativa si agresivitatea acasa si incearca sa-ti deschizi orizonturile. Vei descoperi o noua metoda in care sa iti exprimi credintele si vei incepe sa visezi din ce in ce mai mult la viitor. Este ceva special in aer.
Horoscop decembrie.?GEMENI?- Ai probleme de comunicare in relatie si in viata profesionala. Vorbesti mult, insa intelegi prea putin. Invata sa asculti cu inima si lucrurile se vor intoarce in favoarea ta. Dupa 16 decembrie poti incepe o noua relatie si apar castiguri materiale neasteptate.
Horoscop decembrie.?RAC?- Incepe luna in care trebuie sa decizi ce iti doresti sa faci in viata. Nu iti fie teama sa visezi, insa ramai cu picioarele pe pamant. Esti usor confuza. Cele mai grele zile sunt 12 si 14 decembrie. Perioada Craciunului va fi insa cea mai frumoasa din an pentru tine.
Horoscop decembrie.?LEU -?Vei fi mai creativa si mai comunicativa ca niciodata. Este o perioada buna pentru a-ti deschide noi orizonturi. Dupa 15 decembrie vei cunoaste o persoana foarte importanta. Ai insa grija la starea de sanatate. Mergi urgent la medic daca simti ca ceva este in neregula cu tine.
Horoscop decembrie.?FECIOARA?- Decembrie este luna in care trebuie sa iti evaluezi modul in care cheltuiesti banii. In plus, iti vei descoperi noi talente. Este o perioada perfecta pentru spontaneitate si expresivitate creativa. Trebuie sa fii insa mai rabdatoare cu cei din jurul tau.
Horoscop decembrie.?BALANTĂ?- Incepe o perioada in care poti scrie, vorbi si invata mai mult ca niciodata. Este, de asemenea, o perioada favorabila pentru a incepe business-uri noi. Comunicarea este facilitata, astfel incat tu sa comunici mult mai bine. Daca esti in cautarea unei oportunitati pentru a-ti transforma relatia cu familia, aceasta este luna potrivita.
Horoscop decembrie.?SCORPION?- Pentru tine, decembrie este o luna intensa si pasionala. In plus, vei invata sa fii mai toleranta si sa ii intelegi mai bine pe cei din jurul tau. Iti vei vindeca ranile sufletesti si vei invata sa comunici si sa te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *