Hidroizolatii Conduraru, furnizor si aplicator autorizat in hidroizolatii epdm

Folosirea unor sisteme de hidroizolatii cu membrane sintetice epdm reprezinta cea mai inteligenta si eficienta alegere atunci cand doriti o izolatie ecologica si rentabila, ce imbina esteticul cu rezistenta. Daca sunteti in cautarea unei solutii de impermeabilizare a acoperisului, terasei sau fundatiei sau a unui bazin piscicol sau iaz artificial, care sa fie durabila in timp si usor de instalat, atunci alegerea ?tipului de hidroizolatii epdm poate fi cea mai buna optiune.
Sistemele de hidroizolatii cu membrane sintetice epdm au reusit sa se impuna pe piata furnizorilor si aplicatorilor autorizati de servicii de hidroizolare datorita performantelor deosebite din punct de vedere al rezistentelor mecanice si chimice, cat si din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Ce sunt membranele EPDM?
Membrana EPDM (Etilen-Propilen-Dien-Monomer) este o membrana monostrat sintetic 100%, vulcanizat in folii epdm de diferite grosimi, foarte stabila din punct de vedere chimic, cu rezistenta nelimitata la radiatii UV si ozon, ce nu contine plastifianti.
Ea a fost folosita pentru prima oara acum 50 de ani pentru aplicatii la acoperisuri, terase, fundatii, bazine de stocare a apei etc. si s-a constatat ca pana la ora actuala, datorita performantelor mecanice extraordinare, nu are nevoie de inlocuire. Nicio alta membrana de hidroizolatii nu a reusit sa se apropie sau sa egaleze exigentele de longevitate atinse de aceasta membrana.
Pentru acest motiv incontestabil folosirea acestui tip de membrana continua sa fie din ce in ce mai generalizata si mai apreciata pentru realizarea de diverse lucrari de hidroizolatii de amploare si complexitate variabile.
Utilizarea acestui tip de membrana epdm la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *