Horoscop 7 decembrie pentru toate zodiile: ce trebuie sa stii astazi

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop 7 decembrie pentru toate zodiile: ce trebuie sa stii astazi


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
BERBEC:
Berbecii sunt prudenti azi si se gandesc de "n" ori inainte de a face ceva pentru a nu gresi. Sunt atenti mai ales la investitiile pe care trebuie sa le faca, ca nu cumva sa risipeasca tot ce au agonisit si asa si trebuie, nu-i asa?
TAUR:
Azi sunt favorizate impacarile si revederile in ceea ce priveste aceasta zodie. Nativul din zodia taur va avea ocazia sa intalneasca o multime de oameni cu care nu s-au mai vazut de mult timp. Se pot impaca cu prieteni mai vechi cu care au avut divergente in trecut.
GEMENI:
Se pare ca partenerul de viata divine din ce in ce mai nemultumit de nativii nascuti in gemeni. Considera ca nu este destul de apreciat si de respectat si despre iubire si afectiuni nici nu mai vorbima€¦Gemenii ar trebui sa faca ceva in aceasta privinta pentru ca vor regreta mai tarziu.
RAC:
Se stie despre raci ca sunt perfectionisti, insa se pare ca vor exista discutii la locul de munca pe aceasta tema. Desi multi considera acest lucru o calitate, sefii cred ca insista prea mult pe detalii nesemnificative.
LEU:
Leii o duc bine pe plan financiar pentru ca sunt prudenti si se gandesc sa investeasca imediat banii pe care ii au pentru a avea ma mult profit in viitor. Spre sfarsitul zilei vor avea discutii aprinse cu persoana iubita.
FECIOARÄ‚:
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal constata ca ceea ce li se parea dificil si aproape imposibil la locul de munca, acum li se pare o nimica toata. Acest lucru se intampla pentru ca au dobandit experienta si chiar li se apreciaza munca depusa.
BALANTÄ‚:
Balantele nu au o zi prea buna pentru ca sunt buni cu toata lumea, dar nu sunt apreciati. Ar trebui sa fie mai selectivi cu persoanele din jurul lor si nu ar trebui sa aiba incredere in oricine. Un chip frumos nu inseamna si un suflet frumos!
SCORPION:
In prima parte a zilei este posibil sa apara o situatie care sa le dea acestor nativi tot programul peste cap. Totusi, nu va fi o problema pentru ca scorpionii se vor descurca in ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Horoscop | Decembrie |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
© 2007-2011 News20.ro --