Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12-18 martie 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Iata previziunile astrale pentru saptamana 12-18 martie, potrivit AstroCafe.ro.

Berbec

Esti preocupat de cariera profesionala si de imaginea ta in ochii celorlalti la inceptul acestei saptamani. Fii prudent in relatiile cu sefii, pentru ca unii vor incerca sa te incurce prin intrebari-capcana. Insa prin situatiile ivite vei putea solutiona conflicte vechi. Pe 14 si 15 Martie este rost de sfaturi si indrumari utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alaturi de care esti implicat in activitati sau proiecte profesionale. Fii prudent si nu te lasa in totalitate pe mana altora. Finalul saptamanii este potrivit odihnei si relaxarii in natura, alaturi de cei dragi.

Taur

Saptamana debuteaza cu aspecte legate de calatorii, dar apar si discutii sau intalniri cu persoanele straine sau cu cele aflate in strainatate. Schimbul de idei, aflarea unor informatii pretioase te vor face sa-ti revizuiesti sistemul valorilor morale si spirituale. Insa discerne atent ce anume introduci in noua ta filozofie de viata. Totodata va aparea si dorinta de a comenta pe teme diverse. Planificarea unei calatorii indepartate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite. In plan profesional apar situatii urgente carora trebuie sa le faci fata. La sfarsitul saptamanii recomandabile sunt activitatile comune cu prietenii.

Gemeni

Chestiunile banesti si mostenirile sunt in atentia ta in primele zile ale saptamanii. Achita datorii, informeaza-te cu privire la sporirea economiilor sau discuta cu cei apropiati despre posibilitati noi de castig. Zilele de 14 si 15 Martie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesa de teatru sau pentru discutii elevate cu persoane aflate pe aceeasi lungime de unda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *