Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumatate a lunii IULIE. Conjunctie astrala rara: Trei zodii isi vor schimba viata

Berbec- Este Luna lui Cuptor si vom avea parte de o conjunctie rara: Marte Rx din 26 iunie va fi conjunct cu Coada Dragonului in Varsator, semn ca aspectul acesta e amenintator. Posibile interventii stomatologice. Luna Plina din 28 iunie va fi in descrestere in saptamana care vine si functioneaza perfect dietele de slabire. Uraaa!?
?
Taur- Venus si Luna in descrestere(patroanele voastre astrale) indica pericole la tot pasul. Ele nu sunt agresive, dar agresiv este Marte Retrograd in rezonanta cu Axa Timpului din Varsatorul de Apa. Atentie, daca mergeti la mare exista risc crescut de inec! Soarele din Rac(zodie de apa) este favorabil relatiei cu copiii din dotarea??
?
Gemeni- Activ este sectorul afectiunilor cronice, datorita progresiilor solare din zodia vecina. Nu va expuneti la Soare foarte mult, ca exista pericol de insolatie! Posibile certuri in plan social, adica la locul de munca(parteneri sociali, colegi de munca). Totii bolnavii cu afectiuni cronice e bine sa stea acasa, sa nu se expuna!…
?
Rac-Soarele este singur in Costelatia Voastra si e pozitiv, dar din pacate face opozitie cu planetele din Capricorn (Lilith, Saturn Retrograd si Pluton Retrograd). Pentru unii este cu regasiri karmice, pentru altii este cu tradari in dragoste. Cu Marte Retrograd si Coada Dragonului exista risc de incendii si tornade (vant).
Leu- Voi sa fiti atenti la aparatura electo-casnica si schimbati-o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *