Horoscop Minerva 21-27 mai 2017: Saptamana naucitoare pentru multe zodii. Previziuni complete

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop Minerva 21-27 mai 2017: Saptamana naucitoare pentru multe zodii. Previziuni complete


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
BERBEC - Careul in T intre conjunctia Pluto - Junona si conjunctia Uranus - Venus si Jupiter ii naucesc saptamana aceasta.
TAUR - Careul in T dintre opozitia Venus - Jupiter mediata de Pluto si Junona, sugereaza ca unii doresc sa se apuce de altceva sau vor sa finalizeze niste studii incepute in urma cu ceva ani.
GEMENI - Aici lucrurile se combina ceva mai armonios saptamana aceata, pentru ca intervine Galeata, modelul planetar despre care am vorbit si alta data, ca si cum acestor nativi le-ar veni mintea la cap, sa folosesc un eufemism, si sa realizeze ca erau pe punctul sa faca o mare prostie renuntand la o casatorie sau la o relatie in urma careia se puteau alege si cu ceva bani.
RAC - Fundalul este un Careu in T mediat de conjunctia Pluto - Junona in Casa parteneritelor si Venus opozitie cu Jupiter si Careul in T mediat de Chiron intre opozitia dintre Saturn si Marte, am spune ca este un decor sumbru, care nu anunta nimic bun si totusi...au saptamna asta insa si ajutoate.
LEU - Trigonul, in semne de Foc, dintre Saturn - Nodul Nord - Neptun si conjunctia Venus - Uranus cu Luna este menit sa le mai lumineze viata acestor nativi din perspectiva sentimentala.
FECIOARĂ - Locajele se vor succeda cu intermitente in viata acestor nativi, pe deoparte stapanul planetar este in Taur si le ajuta oarecum dar, pe de alta vor fi surprinsi de ceea ce li se ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Horoscop Minerva | Previziuni |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
2007-2011 News20.ro --