Horoscop saptamanal 16-22 octombrie 2017 Oana Hanganu. Luna Noua aduce mai multi bani pentru Fecioare

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Horoscop saptamanal 16-22 octombrie 2017 Oana Hanganu. Luna Noua aduce mai multi bani pentru Fecioare


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Horoscopul saptamanii 16-22 octombrie 2017 este marcat de 3 evenimente astrologice importante, care au loc in zodiile Scorpion si Balanta.
Primul eveniment este intrarea planetei Mercur in zodia Scorpion, in ziua de marti, 17 octombrie.
Mercur va ramane in Scorpion pana in noiembrie si va amplifica dorinta noastra de a fi informati, pasiunea pentru mistere si tendinta de a citi printre randuri.
In plan amoros, trairile vor fi intense, la fel ca si dorinta de a detine controlul si puterea in relatie.
Al doilea eveniment important va avea loc in ziua de 19 octombrie, cand va fi Luna Noua in Balanta, zodia Mariajului si a parteneriatelor profesionale, diplomatiei, echilibrului si armoniei.
Luna Noua va fi in opozitie cu planeta Schimbarilor, Uranus, aflata in zodia de foc Berbec. Se pot spune multe, se pot face reprosuri, se pot lua, la nervi, decizii radicale si s-ar putea ca, pentru multe relatii, aceasta Luna Plina sa fie un "proba de foc".
Al treilea eveniment va avea loc duminica, 22 octombrie, cand planeta Marte va intra in Balanta. Astfel, incepand de duminica, Balantele vor "gazdui" planeta Pasiunii si actiunii, dar si "planeta Razboiului".
Marte va tulbura apele in unele relatii, va aduce mai multa pasiune in altele, dar va provoca si momente de criza si chiar despartiri in cuplurile sau colaborarile in lucrurile "scartaie" deja.
Saptamana va fi complicata si va cere tuturor un plus de prudenta si de echilibru.
Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 16-22 octombrie 2017. Luna Noua in Balanta aduce schimbari in relatii si colaborari. Afla cum va fi saptamana pentru zodia ta!
Horoscop saptamanal 16-22 octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu. Berbecii castiga sau pierd pe mana lor. Orgoliile si resentimentele pot distruge relatiile. In plan financiar, vin vesti bune.
Horoscopul saptamanii 16-22 octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relatiile nativilor si pe banii sau avantajele ce pot fi obtinute cu ajutorul altora.
Intrarea planetei Mercur in Scorpion in data de 17 octombrie va provoca multe discutii in cuplu, in incercarea de a gestiona mai bine bugetul comun.
Prezenta lui Mercur in Scorpion le poate aduce Berbecilor si vesti importante privind creditele solicitate sau in derulare, aplicatiile depuse pentru burse ori diverse finantari sau negocierile pe marginea unor contracte de afaceri sau colaborari.
Colaborarile Berbecilor vor sta sub semnul schimbarii si neprevazutului, iar Luna Noua din data de 19 octombrie va fi insotita de decizii importante.
Dar in aceeasi zi, opozitia dintre Soarele aflat in casa Parteneriatelor si Uranus, aflat in zodia Berbec, ii poate face pe nativi mai impulsivi, crescand riscul unor decizii luate la nervi, cu efecte pe termen lung.
Berbecii se pot retrage din diferite parteneriate sau pot incheia, brusc, negocieri pe marginea unor contracte sau discutii pe marginea unor proiecte.
Nativii care vor reusi sa isi tina in frau orgoliul si impulsivitatea pot prelua controlul in parteneriate prin aflarea unor informatii secrete sau prin accesul la persoane cu putere, care le pot deveni aliati.
In plan sentimental, saptamana vine cu posibile "focuri de artificii" pentru Berbecii singuri, cu pasiuni intense, dar nu neaparat de durata.
Pentru cei care au deja o relatie, intrarea lui Mercur in Scorpion poate aduce vesti bune legate de veniturile partenerului de viata, iar Luna Noua din 19 octombrie poate aduce un nou inceput.
Dar, in cuplurile in care orgoliile sau resentimentele vor fi mai puternice decat iubirea, se poate ajunge la despartire.
Iar asta, cu atat mai mult cu cat in seara zilei de duminica, 22 octombrie, Marte va ajunge in casa Parteneriatelor din astrograma Berbecilor. Iar Marte este "planeta Pasiunii", dar si "planeta Razboiului".
Horoscop saptamanal 16-22 octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu. Taurii isi schimba job-ul sau incep un proiect personal. Ar fi bine sa isi calculeze corect resursele inainte de a "pleca la drum".
Horoscopul saptamanii 16-22 octombrie pentru zodia Taur pune accent pe viata profesionala si pe relatiile nativilor.
In cuplu, Taurii vor face declaratii si vor reusi sa comunice excelent cu partenerul de viata, ajutati de intrarea planetei Mercur in casa Parteneriatelor din astrograma lor, in data de 17j octombrie. Iar in casa Parteneriatelor se afla, din 10 octombrie, si Marele Benefic Jupiter.
In plan profesional, Mercur, planeta Comunicarii, ii va ajuta pe Tauri sa aiba succes in negocieri, sa semneze contracte avantajoase si sa comunice foarte bine cu principalii colaboratori.
In acelasi timp, Mercur in Scorpion ii poate mobiliza pe multi nativi sa demareze afaceri comune cu partenerul de viata.
Vesti bune legate de cariera pot primi Taurii in jurul datei de 19 octombrie, cand va fi Luna Noua in Balanta. Iar aceasta Luna Noua va influenta casa Profesiei din astrograma lor.
Unii nativi vor primi un job nou, altii vor fi promovati, in timp ce altii vor renunta la actualul loc de munca pentru a se dedica unor proiecte personale. Acestia din urma ar trebui sa nu vorbeasca prea mult despre planurile lor inainte de ale transforma in realitate si, pe cat posibil, sa isi evalueze corect resursele inainte de a "porni la drum".
Venus, planeta care ii guverneaza si care se afla, deja, in casa Profesiei din astrograma lor, ii va ajuta pe Tauri sa atraga oamenii si oportunitatile de care au nevoie pentru a avea succesul dorit.
Iar din seara zile de duminica, 22 octombrie, in aceeasi casa a Profesiei va ajunge si Marte, planeta Actiunii. Marte le va Taurilor energia si curajul de care vor avea nevoie pentru a face schimbarile dorite.
Dar, pana duminica, Marte se va afla in casa Iubirii din astrograma Taurilor, aducand pasiune in cuplu, dar si posibile tensiuni, multe dintre acestea fiind legate de planurile de viitor ale nativilor. Dar, cu tact si rabdare, certurile pot fi evitate. Taurii trebuie sa asculte si ce are de spus persoana iubita!
Horoscop saptamanal 16-22 octombrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu. Gemenii au parte de surprize in plan sentimental. Cei singuri se indragostesc la prima vedere sau se lasa atrasi intr-o aventura.
Horoscopul saptamanii 16-22 octombrie pentru zodia Gemeni pune accent pe viata sentimentala si pe cea profesionala.
Intrarea planetei Mercur in zodia Scorpion, in data de 17 octombrie, poate aduce vesti importante legate de viata profesionala a Gemenilor.
Mercur este planeta care ii patroneaza pe Gemeni si, pana in noiembrie, va actiona in tandem cu Marele Benefic Jupiter, favorizand schimbarile si progresul acestora in cariera.
Vor fi favorizati in special cei care lucreaza in domenii legate de comunicare, transport sau comert sau cei care se orienteaza catre aceste domnii.
In plan sentimental, Gemenii pot avea parte de surprize, in special in jurul datei de 19 octombrie, cand Luna Noua va avea loc in casa Iubirii din astrograma lor.
Atunci, o noua iubire poate sa apara in viata lor! Dar prezenta planetei Saturn in casa Parteneriatelor le cere sa dea dovada de maturitate si responsabilitate si sa nu se lase dusi de val.
Iar asta, mai ales ca duminica, 22 octombrie, planeta Pasiunii, Marte, va intra in casa Iubirii, sporind cheful Gemenilor pentru aventuri sentimentale.
Pentru Gemenii care au o relatie stabila, Luna Noua din 19 octombrie poate aduce mai multa afectiune si intelegere, dar si dorinta de a avea un copil sau chiar o veste mult asteptata in acest sens.
O alta veste pe care Gemenii ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Oana Hanganu | Luna Noua |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Showbiz
2007-2011 News20.ro --