Horoscop weekend 11-13 ianuarie 2019. Cum te influenteaza astrul vedeta al lunii in cele 3 zile?

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 11-13 ianuarie 2019, zile ce sunt analizate pentru fiecare zodie dar si ca linii generale prin influentele aduse de cele 3 aspecte astrale importante ale momentului dar si de miscarea Lunii, astrul vedeta al lunii ianuarie.
Zilele de weekend aduc o energie mai grea care nu e de neglijat. Soarele este in conjunctie cu Pluto apoi Mercur este in conjunctie cu Saturn, exact cand Jupiter este in cuadratura cu Neptun.

Toate aceste aspecte vor marca cu siguranta teritoriul pe care negociezi si tratezi pentru saptamanile si lunile ce vin, fie ca e vorba de afaceri, personal sau frontul romantic.
Aceste planete aduc multe dorinte puternice dar si o atitudine iertatoare si inaltatoare care te pot deschide spre experiente de viata incredibile. Ele aduc speranta pentru viitor si o viziune superioara fata de ce am avut pana acum, chiar daca pe alocuri nerealista (din cauza lui Neptun). Cu multa speranta insa poate veni si potentialul pentru dezamagire, mai ales daca speranta a fost insotita de asteptari. Dar nu te teme ! Jobul tau este sa visezi mare. Chiar daca reusesti sa realizezi doar o fractiune din aceste posibilitati infinite, tot ai reusit foarte mult. Deschide-ti mintea. Lasa inima sa conduca. Apoi fa cate un pas pe rand.

In aceasta luna si acest inceput de an, Luna este vedeta prin cele doua mari evenimente de ianuarie : cel din 6 ianuarie, Luna Noua cu eclipsa partiala de Soare in Capricorn si din 21 ianuarie, Luna plina sangerie. Energia Lunii Noi si efectul eclipsei tin mult timp si se intersecteaza si cu energia Lunii pline sangerii de saptamana viitoare.
In aceste zile, Luna se afla intre cele doua influente si pozitii ale sale. Vineri si jumatate de Sambata Luna este in spiritualul si visatorul Pesti, iar cealalta jumatate de Sambata si Duminica Luna este in Berbec. Un final, un inceput. O visare, o actiune. Spiritualitate sub Pesti, picioarele pe pamant sub Berbec. Schimbari de la un pol la altul. Ce inseamna pentru fiecare zodie si de ce sa tinem cont in aceste trei zile de weekend ?

Ce sa urmaresti, de ce sa tii cont Vineri si partial Sambata cu Luna in Pesti:
Luna in Pesti ne ofera zile visatoare traite dupa regulile emotionale ale Pestilor. Nu gandi lucrurile mai mult decat e cazul, ci chiar mai putin. Ai incredere in intuitia ta. Foloseste-ti imaginatia, roaga-te pentru calauzire si pentru miracole in viata ta. Cel mai important, nu iti pierde speranta. Acest lucru ne invata Luna in Pesti. Pestii sunt visatorii zodiacului si Luna in Pesti cam asta face, viseaza si ne indeamna si pe noi la fel. Poti avea capul in nori si nu prea ai cum opri aceasta stare, deci mai bine mergi in ritm cu ea. Daca iei Luna in Pesti in afara acestui lumi fantastice, isi pierde tot sensul, ca un peste scos din apa. Nu ar fi trist ? Nu are, deci, sens sa incerci sa faci asta azi. Hraneste-ti imaginatia. Lasa-te sa plutesti cu magia.

Vezi? Lumea este plina de promisiuni si sperante.
Nu se vede si de la tine la fel sub Luna in Pesti ?
– starea iti poate fi mai melancolica, meditativa, plina de compasiune si iertare. – cei mai sensibili emotional vor fi mai coplesiti de aceasta energie.
– te poti simti bine ajutand oameni, dar trebuie sa mentii si granite sanatoase ca sa nu se profite de bunavointa ta.
– iti este usor sa vezi binele din alt om si sa ii treci cu vederea greselile.
– orice faci bun pentru oameni acum, are reverberatii de iubire neconditionata si impacteaza mai mult ca oricand.
– daca nu prea petreci timp singur de felul tau, Luna in Pesti te indeamna si iti da oportunitatea sa iti faci timp pentru actiuni solitare. Ca sa te conectezi deplin cu altii, trebuie mai intai sa fii conectat cu tine insuti.
– fa-ti timp sa visezi cu ochii deschisi, sa colinzi undeva in tacere, sa vizitezi un mal de apa, sa asculti cum susura un rau sau cum se sparg valurile marii. In aceste momente de pace vei reveni la tine insuti, iti vei reaminti de tine si te vei conecta cu sufletul tau.
– poti fi indemnat de Luna in Pesti sa evadezi din realitate mai mult spre tv, spre diverse adictii. Daca te surprinzi dorind sa fugi din acum si aici, poate e bine sa explorezi de ce. Ce te supara in situatia curenta, cu oamenii din prezentul tau, cu emotiile pe care le simti acum, de vrei sa a”fugi”?
– poti simti emotii puternice, poti plange uneori si fara motiv. Este usor sa te ratacesti in altcineva.
Nostalgia e in aer, insa ramai conectat la cine esti si unde esti!
?

Activitati bune de facut sub Luna in Pesti:
Ofera-te voluntar din timpul tau spre caritate / scrie in jurnal, scrie o poezie / lasa-ti sufletul sa se exprime / priveste-ti filmul preferat / ?fa o baie lunga cu sare de mare pentru a te relaxa si detoxifia energetic / asculta muzica ce iti bucura sufletul / plimba-te prin fotografii / fa mici actiune de bunatate / mediteaza / viziteaza o galerie de arta / ?scrie o scrisoare sau un mesaj de iertare / citeste ceva spiritual / roaga-te.

Ce sa urmaresti, de ce sa tii cont Vineri si partial Sambata cu Luna in Berbec:
– poti simti ca totul are o viteza mult mai mare, ca si cum alergi spre o linie de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *