Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 10 IANUARIE 2019. Atentie la neclaritati si nerealism!

Nu gandi lucrurile mai mult decat e cazul, ci chiar mai putin. Ai incredere in intuitia ta. Foloseste-ti imaginatia, roaga-te pentru calauzire si pentru miracole in viata ta. Cel mai important, nu iti pierde speranta.
Acest lucru ne invata Luna in Pesti.
Pestii sunt visatorii zodiacului si Luna in Pesti cam asta face, viseaza si ne indeamna si pe noi la fel. Poti avea capul in nori si nu prea ai cum opri aceasta stare, deci mai bine mergi in ritm cu ea. Daca iei Luna in Pesti in afara acestui lumi fantastice, isi pierde tot sensul, ca un peste scos din apa. Nu ar fi trist ? Nu are, deci, sens sa incerci sa faci asta azi. Hraneste-ti imaginatia. Lasa-te sa plutesti cu magia. Vezi ? Lumea este plina de promisiuni si sperante. Nu se vede si de la tine la fel sub Luna in Pesti?
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ia-ti timp in liniste pentru tine azi. Luna si Neptun iti cresc sensibilitatea ceea ce inseamna ca poti aduna usor vibratiile altora din jur. Asta va fi provocator daca intalnesti pe cineva cu atitudine negativa sau ai de gestionat o situatie stresanta. Jupiter va intensifica ceea ce simti. Mergi spre interiorul tau ca sa iti trezesti ghidarea divina. Mediteaza, scrie in jurnal, mergi afara in natura ca sa ramai centrat.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Sentimentele tale despre viata ta sociala sunt cam neclare astazi. Cauza este Luna si Neptun care iti diminueaza claritatea cand vine vorba de un prieten sau un grup. De exemplu, ai putea intelege vorbele si intentiile cuiva din cercul tau social gresit si sa incepi sa ai indoieli tu in ce grup apartii de fapt. Aceasta influenta iti poate activa un sentiment …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *