Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 11 IANUARIE 2019. Ceva vechi trebuie sa plece!

Ei bine, mentine-ti planificarea la minim azi si lasa viata sa te surprinda. Nu e momentul pentru planuri pe termen lung. Doar gestioneaza ce apare daca apare. Foloseste ziua ca un moment bun sa scapi de orice demoni din trecut sau obsesii care sunt o frana pentru progresul tau.
Schimbarea se lasa asteptata?
Fii curajos ! Rezolva ce nu functioneaza si imbratiseaza schimbarea. Oricat de infricosator ti se pare, nu e ceva mai rau decat sa ramai blocat. Imbratiseaza-ti puterea.
Luna este in Pesti jumatate de weekend si asista pasiva la aceasta intalnire si energie dar ne da o mana de ajutor cu energia ei. Ce avem nevoie acum este sa fim bucurosi ca traim si sa acceptam viata asa cum e. ea ne da spatiul emotional sensibil de care avem nevoie. Uita-te in sufletul tau, vezi ce iti face imaginatia sa zburde si viseaza.
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ce ai nevoie sa eliberezi ca sa obtii succesul ? Aceasta este intrebarea pusa de Soare si transformatorul Pluto azi. aceasta influenta iti agita emotiile despre munca ta. Pluto, ca planeta simbolica a mortii si renasterii, ne face constienti de ce am nevoie sa dam drumul ca sa ne acceleram cresterea personala. In cazul tau, este timpul sa analizezi ce te opreste din a merge inainte in cariera ta. Poate trebuie sa scapi de frica de esec inainte sa dobandesti succesul si recunoasterea pe care le cauti.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ce ai nevoie sa dai drumul ca sa iti intaresti ghidarea interioara ? Aceasta este intrebarea pusa de intalnirea Soarelui cu Pluto in sectorul constiintei tale inalte. Pluto ne incurajeaza sa ne eliberam de orice ne sta in calea progresului. In cazul tau, este vorba de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *