Horoscopul RELATIILOR pentru saptamana 12-18 martie 2018. Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie!

Horoscopul RELATIILOR. In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; rude, prieteni, colegi, parinti, vecini, bunici, copii, necunoscuti. Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. Prin ei ne ies la iveala ranile si tot prin ei evoluam.
Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.

Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti.
O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica.
Luna Noua din 17 martie 2018 din Pesti va aduce energia proaspata a unui nou inceput – generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.

Iata cum arata horoscopul relatiilor pentru saptamana 12-18 martie 2018 la fiecare zodie in parte. Cu cine te vei intelege, cu cine poti avea conflicte sau provocari, cine iti ridica mingea la fileu, afla mai jos !

Horoscopul RELATIILOR BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente importante sau emotii puternice legate de o femeie apropiata tie : mama, bunica, sora, prietena sau altcineva. Aceasta femeie pare a fi mai in varsta decat tie sau are o autoritate mare asupra ta chiar daca nu este mai in varsta, ori o pozitie sociala mai mare.
In timpul saptamanii vei primi vesti sau vei urmari evenimente in legatura cu o separare in familia unor prieteni sau vecini. Drama emotionala din vietile lor poate fi cauzata de o serie de greseli, infidelitati sau o problema de sanatate.
Saptamana aceasta vei avea asteptari realiste legat de veniturile tale si banii pe care trebuie sa ii primesti. Afacerile tale financiare se vor dezvolta asa cum astepti.
Atentia saptamanii implica si actiunile unui copil sau unei persoane mai tinere din familie care este secretos fata de tine. Daca ai pierdut comunicarea cu copiii tai in ultimele luni sau ultimii ani, acum este un bun moment sa armonizezi relatia din nou.
O problema mai serioasa de sanatate poate aparea in legatura cu un barbat tanar sau baiat ce probabil nu locuieste in casa ta, dar iti poate fi ruda.
Unii Berbeci se pot implica in actiuni caritabile legate de un baiat sau barbat tanar.

Horoscopul RELATIILOR TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca esti nascut sub semnul Taurului, saptamana aceasta vei avea oportunitatea sa rezolvi probleme legate de oameni sau institutii din alt oras sau chiar alta tara sau despre o masina privata. Acum poti face acea calatorie amanata.
Saptamana iti aduce intamplari bune in legatura cu cumpararea unei case sau o cumparatura personala pe care ti-o faci. Vei fi in stare sa rezolvi o problema de proprietate sau sa faci imbunatatiri casei, gradinii, apartamentului tau. Frumusetea si confortul din jurul tau sunt un factor important pentru tine acum.
Evita schimbarile mari pentru ca emotional nu esti pregatit pentru ele inca.
Aceasta este o saptamana cu capcane pentru cei implicati intr-un proces.
In viata ta amoroasa, aparitia unui barbat din trecut iti va dezgropa multe amintiri, unele placute, unele nu.
Acum vei putea avea vise despre rude sau persoane dragi care au murit si care iti vor reaminti de ele prin experiente ciudate cu prezenta lor.
Una peste alta, va fi o saptamana de succes si productiva pentru tine, in special daca te multumesti cu abilitatile si realitatea din jurul tau. Vei fi suficient de norocos si in stare sa iti aranjezi tot ce e mai important pentru tine.

Horoscopul RELATIILOR GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Daca esti nascut sub semnul Gemenilor, saptamana aceasta vei avea suficient de mult timp sa te gandesti la evenimentele pe care le-ai experimentat in ultimul timp. Te simti ca si cum esti intr-un vartej de schimbari importante personale si profesionale si asta te face sa te gandesti mai atent, ca sa eviti orice riscuri.
Vei avea o intelegere si un deal bun sau vei participa la un eveniment major, ambele avand legatura cu un barbat.
Saptamana aceasta, vei face mai multe vizite unui manager, unei institutii financiare sau vei intalni oameni cu care ai acorduri financiare. Este un bun timp sa primesti bani, credite, discutii pentru plati mai bune.
O disputa neasteptata sau un conflict cu o femeie mai tanara te poate infuria pe tine insuti, pe lipsa ta de control asupra propriilor emotii.
Barbatii de peste 35 ani vor avea ocazia sa primeasca raspunsuri importante la intrebari care au creat ingrijorari in ultimul timp. Este timpul sa clarifici relatiile neclare care au in spate orice ingrijorari personale sau de familie.
Femeile tinere Gemeni vor avea o saptamana tensionata datorita schimbarilor si evenimentelor neasteptate.

Horoscopul RELATIILOR RAC (22 iunie – 23 iulie)
Daca esti nascut sub semnul Racului, in fata ta urmeaza o saptamana care te va multumi legat de bani sau de rezolvarea unei probleme financiare. Acum te vei comite sa finalizezi un credit, sa platesti facturi, costuri de asigurare sau de sanatate.
Saptamana va fi foarte dinamica ca si comunicare cu prietenii sau rudele. Multi dintre voi veti lega relatii noi cu oameni diferiti sau straini din alte tari, culturi sau religii.
Acum vei fi deschis la noi cunostinte si noi oameni in viata ta.
Pe durata acestor zile, vei avea asteptari de dezvoltare de evenimente importante in viata unei fete sau a unei femei tinere din viata ta.
Daca trebuie sa o ajuti, o vei face cu placere. In general, in acest plan, evenimentele pozitive sunt de asteptat si nu problemele.
Saptamana te va incanta cu castiguri asteptate sau neasteptate. Insa nu pretinde de la viata mai mult decat dai.
Noi surprize ale saptamanii pot fi legate de un copil mic, poate un bebelus baiat sau un eveniment important in viata unui baietel, fie el fiu sau nepot.
Barbatii tineri Rac vor avea o saptamana imprevizibila cu o dezvoltare dinamica si cu aparitia rapida a unor oportunitati si sanse interesante.

Horoscopul RELATIILOR LEU (24 iulie – 23 august)
Daca esti nascut sub semnul Leului, saptamana aceasta va fi pentru aranjarea vietii tale intr-un mod mai categoric pe temele care au creat tensiuni in ultimele luni. Trebuie sa iti reduci incarcatura mentala si emotionala inainte sa incepi sa ai probleme de sanatate. Daca trebuie sa faci concesii sau sa iti schimbi dorintele cu unele care sunt mai realizabile, fa-o.
Poti experimenta tensiune sau haos in viata amoroasa din pricina lipsei de comunicare deschisa sau a influentei unor factori exteriori in relatia de iubire.
Cei care ati avut un esec in iubire in ultimele sase luni sunt pe cale sa inchida aceasta pagina a vietii lor si sa puna energie si emotie in ceva nou si mult mai promitator.
Nu te grabi neaparat sa iti creezi o relatie noua, dar nu mai trai in trecut.
Nu te izola saptamana aceasta, foloseste orice ocazie sau invitatie ca sa intalnesti prieteni, rude sau asociati. Vei primi informatii importante, oportunitati noi vor aparea si tu vei cunoaste oameni noi ce te vor umple de emotii pozitive.
In timpul saptamanii, fii atent la cumparaturile pentru casa sau pentru tine.
Conflictul cu o femeie te poate umple de emotii negative si furie din cauza arogantei si ipocriziei ei.

Horoscopul RELATIILOR FECIOARA (24 august – 23 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *