Horoscopul cumpenelor. Cel mai greu decembrie pentru trei zodii, vin zile pline de ghinioane

Berbec?Nu vei avea parte de cumpene in aceasta luna, ba chiar lucrurile stau bine pentru tine atat pe plan sentimental, cat si financiar.Linistea si echilibrul par a se fi instalat incet, dar sigur in viata ta. Cu toate acestea, incearca sa nu iti faci iluzii ca asa va fi tot timpul, micile turbulente nu au cum sa dispara definitiv. Viata e mai frumoasa cand e palpitanta.?Taur
Dezamagirea este sentimentul predominant in aceasta luna, in special in ceea ce priveste viata ta sentimentala.Daca te-ai implicat recent intr-o relatie si te-ai indragostit, e posibil sa nu vezi anumite lucruri, evidente pentru cei din exterior. Exista sanse riscuri foarte mari sa descoperi ca cel pentru care simti fluturi in stomac este, de fapt, cu totul alta persoana decat vrea sa para. E posibil sa ascunda chiar ca e casatorita sau ca are o alta relatie in paralel cu tine. Nu vei traversa o perioada prea buna!GemeniNu vei avea parte de cumpene in aceasta luna, insa nu vei fi ocolit complet de neplaceri.Astrele iti recomanda sa ai grija la alegerile pe care le faci pe plan sentimental, altfel tu vei fi cel care va suferi. Daca esti implicat intr-o relatie serioasa, incearca sa iti tii sub control impulsivitatea si evita pe cat posibil sa spui lucruri pe care le poti regreta mai tarziu. Pe plan profesional, lucrurile merg in directia buna, iar in ceea ce priveste banii vei avea destul de multe cheltuieli pe care nu ti le doresti si care nu erau planificate.
RAC
Asuma-ti riscuri si astfel vei evita orice fel de problema cu banii in aceasta luna.
Daca nu ai curaj si te complaci in situatia in care te afli, atunci nu poti sa dai vina pe nimeni pentru problemele tale. Totul depinde de tine in privinta tuturor aspectelor din viata ta. Pe plan amoros lucrurile stau bine si esti axat mai mult pe distractie decat pe implicare emotionala.?
LEU
Nu vei intampina probleme grave in luna decembrie, dar asta nu inseamna ca vei avea o stare buna tot timpul.
Pe parcursul acestor zile vor mai exista neplaceri care te vor supara si pentru care nu ai solutii. Daca pe plan sentimental iti merge extrem de bine, nu acelasi lucru se poate spune si in privinta banilor. Vei fi nevoita sa intri in economii si cu greu le vei putea pune la loc.?
FECIOARĂ
Daca pe plan sentimental lucrurile par sa se indrepte pentru tine, nu acelasi lucru se poate spune despre bani.
Esti tentat sa faci tot felul de cheltuieli pentru a-i multumi pe cei din jurul tau, insa vei realiza ca acestea sunt total inutile si fara rezultatele la care te asteptai. Incearca sa fii responsabil asa cum te stie toata lumea, iar daca ai scapari, ai grija macar ca acestea sa nu fie mari.?
BALANTĂ
Nu vei avea parte de cumpene in luna decembrie, insa vei da piept cu unele schimbari nedorite.
Vei fi nevoit sa renunti la ceea ce ti-ai planificat din cauza faptului ca banii nu sunt de ajuns. Chiar daca te vei supara pe moment, e clar ca acestea nu sunt probleme grave si vei reusi sa iti revii destul de rapid. Pe plan amoros ai parte de tot ceea ce iti doresti, asa ca bucura-te la maximum!
SCORPION
Nu vei avea parte de probleme grave in aceasta luna, dar necazurile par sa te ocoleasca la limita.
Riscul de a pierde o suma mare de bani va fi foarte mare, insa vei reusi pe ultima suta de metri sa ocolesti pericolul. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *