Icrele embrionate de pastrav Dreamfish.ro sunt ideale in pastravarii!

0
Icrele embrionate de pastrav Dreamfish.ro sunt ideale in pastravarii!

Icrele embrionate de pastrav reprezinta cheia pentru buna functionare a crescatoriilor si pentru producerea stabila a speciilor de pesti, mai ales, pentru ca in habitatul lor natural ele sunt distruse, din varii motive. In fermele piscicole, icrele embrionate reprezinta o sursa de crestere a puietilor de peste, care, ulterior, se vor transforma in pesti de consum sau in pesti reproducatori.
Compania Dreamfish.ro vine in sprijinul celor ce detin crescatorii, prin importarea si prin furnizarea icrelor embrionate de la firma din Danemarca, Aqua Search, care este recunoscuta international pentru producerea acestora.

De ce sa alegeti icrele embrionate de pastrav marca Dreamfish?

Compania Dreamfish are o gama variata de icre de pastrav, care sunt recunoscute pentru calitatea lor si sunt la mare cautare printre detinatorii de ferme piscicole.
? Icrele au fost imbogatite din punct de vedere genetic, iar rata lor de eclozare este foarte ridicata
? Au un ritm crescut de crestere
? Icrele au o rezistenta mare la stres si la boli
? Icrele embrionate de pastrav sunt comercializate la preturi avantajoase

Care sunt beneficiile fiecarei categorii de icre embrionate de pastrav de la Dreamfish?

In functie de preferintele dumneavoastra, producatorii de la Aqua Search si distribuitorii de la Dream Fish va pun la dispozitie o gama destul de variata de icre embrionate de pastrav:
? Icrele embrionate de pastrav Aqua Search Fresh, potrivite pentru una dintre cele mai apreciate specii din lume si anume, pastravul curcubeu.
? Icrele embrionate de pastrav Aqua Search Late, potrivite pentru pastravariile in care se gasesc numai femele de pastrav de apa dulce.
? Icrele embrionate de pastrav Aqua Search Triploid, ideale pentru pastravul curcubeu de consum, steril, care are avantajul ca va este permis sa controlati greutatea, pentru a aduce pestii la dimensiunile pe care le doriti.
? Icrele embrionate de pastrav Aqua Search Mixed, care contin material genetic amestecat si este recomandat in cazul in care doriti sa obtineti atat masculi, cat si femele, pentru speciile de pastrav curcubeu, fantanel si indigen.
? Icrele embrionate de pastrav Aqua Search Gold, care reprezinta icrele de pastrav auriu, iar la nivel vizual constituie una dintre cele mai spectaculoase specii.

Compania Dreamfish.ro a aparut pe piata acvaculturii din Romania in urma cu cativa ani, insa este recunoscuta pentru produsele de calitate pe care le-a furnizat intotdeauna clientilor sai. Fiind in parteneriat cu compania daneza Aqua Search, detinatorii fermelor piscicole pot alege numeroase specii de icre pentru pastravi, care sunt obtinute si comercializate la standarde europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *