Imprimarea tricourilor, o moda la mare cautare printre tineri

Tinerii, in special adolescentii, sunt fascinati de tricourile care au imprimate diferite mesaje si/sau figuri haioase. Insa nu numai tinerii aleg sa poarte astfel de tricouri, ci si adultii!

Tricourile imprimate sunt grozave, pentru ca il scot in evidenta pe cel care le poarta. Pot fi alegerea ideala pentur un cadou. De asemenea, un tricou imprimat poate sa fie purtat de domnisoarele de onoare, la petrecerea burlacitelor. Iar ideile nu se termina aici! Imprimarea pe tricouri se poate face usor, in Craiova exista chiar producatori de folii de inscriptionare pe textile, Dasscenter GWA, la care poate oricine apela!

Pe tricouri pot fi citate diverse sau imagini haioase

Imprimate pe un material textil pot fi citate celebre, mai scurte sau mai lungi, lucru care depinde si de dimensiunea tricoului, de cat spatiu este pe acesa, dar mai pot fi imprimate si desene hilare, diverse colorate, poti scrie o gluma sau poti imprima chiar o poza cu cei dragi, daca vrei ca un astfel de obiect vesimentar sa fie facut cadou unui membru al familiei tale sau unui prieten drag. Tricourile cu astfel de mesaje rezista foarte mult, conditia este ca acestea sa fie spalate la temperatura care este recomandata de catre cel care a facut imprimarea tricoului. Odata respectate toate sfaturile de ingrijire, tricoul imprimat va avea o durata de viata lunga.

Imprimarea de tricouri, la Craiova

Astfel, unele dintre cele mai cool tricouri imprimate se fac la Craiova, Dass Center fiind producatori renumiti in personalizarea de tricouri in Craiova, dar si in productia de etichete industriale, machetare de produse marketing, productie de stickere pentru mobila, stickere decorative pentru perete, etichete pentru sigiliu, dar si pentru produse comerciale.. Foliile celor de la Dass Center sunt de cea mai buna calitate, fiind facute dupa cele mai noi tehnici in domeniu. Compania craioveana Dass Center are o istorie de peste 20 de ani in productia si distributia de folii autocolante si de imprimare, caci si-a inceput activitatea in anul 1995. Expertiza in domeniu ii face pe acestia sa satisfaca si cele mai pretentioase si exigente gusturi in materie de imprimare pe textile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *