In Timisoara se gasesc foarte multe spatii logistice

O multime de spatii industriale, hale industriale pentru orice, facand o alegere cu o infrastructura bine dezvoltata, in apropierea drumurilor principalele urbane, cu parcare pentru masini si uneori, un minunat parc de recreere.

In Timisoara se gasesc foarte multe spatii logistice, daca iei in considerare vastul teritoriu. Timisoara, este un oras cu zone foarte populare, datorita carora sute de companii diferite activeaza constant aici.Un grup de companii de logistica, exista demult timp pe acest teritoriu.Astfel, problema transportului de marfa pentru afacerea ta este deja rezolvata, precum si sarcina de inchiriere a spatiului de depozitare.

Colaborarea cu compania de consultanta imobiliara va permite chiriasilor sa se bucure nu numai de conditii bune de inchiriere, ci si de o infrastructura vitala: magazine alimentare, fast-food, cafenele si cluburi.

Spatiile logistice din Timisoara sunt constant monitorizate cu camere de luat vederi. Daca esti in cautarea de birouri si depozite cu unu, doua sau trei blocuri si amenajari convenabile, acorda atentie ofertelor de pe site-ul companiei de consultanta imobiliara, care ofera spre inchiriere birouri si facilitati de productie.
Fiecare client va fi asteptat de experti calificati si cu o gama larga de posibilitati.Portalul GVA Activ ofera servicii complete pentru desfasurarea rapida a afacerii tale in parcul industrial, oferind tuturor cele mai bune facilitati, deoarece in Timisoara se gasesc foarte multe spatii logistice.

Locul excelent de a face afaceri in oras

Printre varietatea de birouri, depozite, spatii industriale si hale industriale, exista cu siguranta ceea ce ai tu nevoie.Vei primi o oferta excelenta la un pret avantajos, intr-unul din cartierele orasului Timisoara. Prin ce se distinge piata de inchiriere a spatiilor logistice din Timisoara?

Faptul ca in Timisoara se gasesc foarte multe spatii logistice, cu oportunitati optime in alegerea locatiilor pentru comert, logistica, productie si furnizare de servicii.

O intreprindere mica care necesita spatiu de pana la 500 mp pentru un mic magazin, un coafor sau un salon de infrumusetare, adesea inchiriaza spatii nu in complexe speciale, ci in spatii ale cladirilor rezidentiale de la etajele intai.

Pentru acei operatori de piata care pot inchiria spatii de la 500 mp pana la 1000 mp si mai mult, sunt oferite conditii excelente de inchiriere, in centre comerciale din Timisoara.

Principala tendinta a preturilor pe piata imobiliara, este aceea ca jucatorii mari care reprezinta branduri internationale si care sunt magazine de ancore, inchiriaza spatii mari la preturi relativ scazute de inchiriere. Pe piata depozitelor, Timisoara ocupa pozitii de conducere in Romania.

In principiu, pe piata exista o oferta de clasa A si B. Aceasta oferta este oferita de centre de logistica de inalta calitate de tip nou. Tarifele de inchiriere pentru depozite sunt negociate individual si depind de multe componente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *