In aeroportul din Otopeni o noua florarie Floria

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


In aeroportul din Otopeni o noua florarie Floria


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul floristicii in Romania, Grupul Floria, a preluat recent floraria din zona de Sosiri a aeroportului Henri Coanda din Otopeni. Noua florarie devine astfel cel de-al 6-lea spatiu offline al grupului, care administreaza si floraria online Floria.ro.
Investitia in preluarea si reamenajarea florariei pentru a respecta standardul vizual din reteaua Floria se ridica la peste 50.000 euro. Spatiul va intra intr-un program de modificare in urmatoarele luni, pentru a se incadra in conceptul Floria.
a"Planurile de dezvoltare ale retelei de florarii Floria vizeaza extinderea, fie prin preluarea unor florarii functionale pe care sa le reamenajam dupa conceptul Floria, fie prin francizarea conceptului alaturi de parteneri. Nu excludem nici lansarea unor florarii Floria noi, in masura in care gasim spatii potrivite, insa ne intereseaza mai mult preluarea unor florarii deja existente" declara Andreea Uceanu, Director General Reteaua Floria, compania care administreaza florariile Floria in cadrul grupului omonim.
In 2017, reteaua de florarii Floria s-a extins cu 3 spatii noi: Floria Baneasa, deschisa in cadrul Baneasa Shopping City in martie, Floria Ploiesti, florarie preluata la jumatatea anului si noua florarie din Aeroportul Otopeni. Investitia totala pentru extinderea retelei de florarii in acest an depaseste 100.000 euro.
a"Pe de-o parte anul acesta am urmarit consolidarea pozitiei, in special in zona de online unde suntem lideri de cativa ani deja prin Floria.ro, dar si pentru florariile deja deschise. Insa pe de alta parte, e important sa continuam dezvoltarea, atat in segmental corporate, unde prin divizia de amenajari am semnat proiecte importante, precum si prin preluari de spatii noi care duc brandul Floria mai aproape de cumparatorii din offline. Noi am pornit din online, unde brandul este foarte cunoscut si prima optiune pentru un public larg in ceea ce priveste transmiterea de flori catre ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Otopeni | Floria |
2007-2011 News20.ro --