Informeaza-te amanuntit inainte sa apelezi la rent a car Bucuresti

Informeaza-te inainte sa apelezi la rent a car Bucuresti
O metoda eficienta de a economisii bani dar si pentru a te putea deplasa in mod rapid, este inchirierea unei masini. Lucrurile sunt destul de simple, conditiile de inchiriere sunt si ele usor de indeplinit iar ofertele sunt multe si extreme de tentante. Multi isi imagineaza ca este suficienta completarea formularului online si alegerea masinii, asta daca si bugetul este unul rezonabil, insa nu de fiecare data lucrurile sunt chiar atat de simple, mai este nevoie si de cateva informatii pe care trebuie sa le ai inainte de a inchiria, de seriozitatea firmei respective si nu in ultimul rand de politic ape care o practica, de conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti si de tot ce tine de contract. Sunt destul de multe lucruri de aflat, este intradevar simplu si rapid sa inchiriezi daca te informezi in mod cat se poate de amanuntit inainte.
Cum alegi compania potrivita?
Piata serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti si din aeroport este una cat se poate de diversificata, vei gasi mai mult de 200 de societati, acestea au ofertre care mai de care mai bune, pretul este important in alegere insa nu trebuie sa fie singurul criteriu de care vei tine seama. Incearca inainte de a face o alegere sa consulti internetul cu privire la seriozitatea agentiei cu care urmeaza sa colaborezi, nu in ultimul rand incearca sa aflii cat mai multe informatii cu privire la masinile pe care aceasta le detine in flota , incearca de asemenea sa vezi si parerile clientilor care au mai inchiriat pana acum de la ei masini. Daca esti printre clientii care se afla la prima inchiriere, si nu ai idee despre companii, poti gasi cele mai bune si noi informatii pe Rent-a-car-otopeni.ro
Inainte de semnarea contractului.
Este important sa ai toate informatiile care te intereseaza, inainte de semnarea unui contract de inchirieri masini, analizeaza cat se poate de atent ofertele existente pe piata, masina care te intereseaza, pretul si nu in ultimul rand celelalte conditii cu privire la vechime permisului de conducere, la varsta pe care trebuie sa o aiba cel care inchiriaza, la metodele de plata pe care le agreaza societatea de rent a car Bucuresti pe care o alegi . Toate aceste lucruri sunt extrem de importante, in acest fel vei avea posibilitatea sa alegi ce este cel mai bun pentru tine. Consulta de asemenea si preturile pentru accesoriile suplimentare, exista companii ca Rent-a-car-otopeni.ro care iti ofera in mod gratuit aceste lucruri, cum ar fi un gps auto sau un scaun de copil. Daca esti om de afaceri va trebuii sa iei in calcul si tipurile de masini pe care le detine compania dar si anul de fabricatie al acestora, cu sigvuranta la o intalnire de afaceri va trebuii sa te prezinti cat se poate de elegant intr-o masina luxoasa.
Cat platesti si cum?
Plata unei masini disponibile in serviciul de rent a car Bucuresti se va efectua pentru o perioada de minim 3 zile, aceasta politica o practica toate societatile de inchirieri masini, valoarea fiecarei zile de inchiriere se stabileste in functie de clasa din care face parte autoturismul, de consumul de carburant al acesteia si nu in ultimul rand de alegerea firmei. Este foarte important sa stabilesti inca de la inceput care sunt taxele care iti sunt percepute de agentia pe care o vei alege ca partener de calatorie, in acest fel vei evita penalitatile ulterioare. Acestea pot fi un numar de km suplimentar, ceva taxe ascunse si multe alte lucruri pe care este bine sa le stii dinainte, asadar solicita companiei de rent a car Bucuresti sa iti trimita in momentul in care ai facut rezervarea si o fotografie dupa contractul de inchiriere. Ai grija de asemenea si la metoda de p[lata, unele societati prefera cardul, la altele cum este si cazul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro vei putea sa achiti si in numerar contravaloarea serviciului de inchirieri auto. Garantia pentru masina este un alt factor destul de important, valoarea acesteia variaza destul de mult in functie de modelul pe care il alegi, la variantele de lux poate ajunge la cateva sute de euro. Masina trebuie sa fie adusa in aceiasi stare in care ti-a fost predata, in caz contrar o parte din suma sau in functie de avarii toata suma iti va fi blocata de societatea de inchirieri masini. De asemenea verifica si ce documente trebuie sa prezinti in momentul inchirierii.
Cand semnezi contractul
Atunci dcand te intalnesti cu agentul serviciului de rent a car Bucuresti in mod automat va trebuii sa semnezi un contract de inchiriere, in acesta sunt incluse clauzele si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti, exista o rubrica in care se afla desenata masina, acolo nu ezita sa bifezi toatre avariile pe care aceasta le prezinta la preluare, bifeaza inclusiv cantitatea de carburant cu care ti-a fost livrat autoturismul. Orice defectiune pe care o remarci nu ezita sa o notezi in procesul verbal de preluare a masinii.
Daca ai si tu nevoie de o masina de inchiriat si nu ai recomandari cu privire la o anumita agentie, poti conta pe servicii excelente si pe masini de foarte buna calitate in compania celor de la Rent-a-car-otopeni.ro vei avea parte de cele mai bune masini prin intermediul ofertei de rent a car Bucuresti Otopeni aeroport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *