Jucarii educative special adaptate dorintelor celor mici

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Jucarii educative special adaptate dorintelor celor mici


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Jucariile educative imbina utilul cu placutul

Ce este mai placut pentru cei mici decat sa faca miscare in aer liber, alaturi de prieteni de varsta lor si sa se joace. Era tehnologiei va aduce la dvs acasa cele mai noi jucarii educative, perfect adptabile pentru copiii de varsta prescolara, dar si din clasele primare. Ele au rolul, in primul rand, de a-I face sa petreceaca timpul liber intr-un mod cat mai distractiv, anii pe care ii au sunt cei mai frumosi si propice ludicului, iar, in al doilea rand, de a le oferi primii pasi pe care formarii si dezvoltarii personale. Dublul rol pe care au le fac sa fie complexe, atractive si extrem de dorite atat de parinti, dar mai ales de odraslele lor.

Balansoar Girafa 2 in 1 perfecte pentru prescolari

Avem in fata ochilor una dintre jucariile educative preferabila de catre copilasii cu varste intre 1 si 3 ani. Ea are o complexitate deosebita, fiind alcatuita din urmatoarele piese : corp de girafa, 2 picioare fata, 2 picioare spate, 2 conectori din plastic rosu, 2 manere, 8 suruburi si o carte ilustrata. sale o face sa fie destul de stabila si indragita. Asigura un balans lin, care il face pe cel mic sa zburde de fericire. Merge foarte bine in special la fetite, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de a-ti pastra echilibrul si de a cunoaste primele taine ale "echitatiei". Pretul porneste de la putin peste 200 ron, dar ce nu faci pentru fiul sau fiica ta??

Alfabetar din lemn pentru ca micutul sa invete literele alfabetului

Daca avem un copil care se indreapta cu pasi rapizi spre viata scolara, poate ca este bine sa il intremam in invatarea literelor, asa ca un alfabetar din lemn ar fi un cadou minune cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Ca detalii tehnice, el este pictat in culori vii, pentru a avea un design atragator. Pe fiecare cub se gasesesc desenate cate o litera mare, una mica si doua imagini cu lucruri sau finite ale caror nume in engleza contin la inceput litera respectiva.

Datorita acestei jucarii educative, copiii pot insusi alfabetul inca de la 5-6 ani, iar un pret de numai 44 de Ron este accesibil pentru buzunarul adultului.

Categoria: Marketing
ID articol: 116051
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Jucarii Educative | Jucarii Copii |
2007-2011 News20.ro --