Klaus Iohannis: Dezbaterea din jurul referendumului a fost dominata de campanii de dezinformare grave, cu accentele extremiste

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Klaus Iohannis: Dezbaterea din jurul referendumului a fost dominata de campanii de dezinformare grave, cu accentele extremiste


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"In anul Centenarului, Romania a avut de trecut un test important, iar pacea sociala a fost afectata de o perioada de tensiuni care au precedat referendumul pentru modificarea Constitutiei. Cand pacea sociala este tulburata, intreaga societate are de suferit", a spus presedintele.
Klaus Iohannis a precizat ca "dezbaterea din jurul acestui referendum a fost dominata de campanii de dezinformare grave, in care au prevalat discursul urii si chiar accentele extremiste".
"Cultura si educatia sunt caile principale prin care ne putem proteja in fata incercarilor virulente de manipulare. Numai prin educatie si apelul la cultura putem deveni mai toleranti pentru a depasi, cu intelepciune si maturitate, incercarile de dezbinare a societatii", a mai spus seful statului.
Citeste si:Klaus Iohannis: Referendumul a pus in pericol pacea ...

Categoria: Politica
ID articol: 148064
Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Klaus Iohannis | Dezbaterea |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --