Klaus Iohannis, un nou atac la Guvern: Investitiile publice raman pe hartie, iar masurile sunt adoptate ad-hoc

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Klaus Iohannis, un nou atac la Guvern: Investitiile publice raman pe hartie, iar masurile sunt adoptate ad-hoc


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Politicienii nu se mai pot preface ca nu inteleg semnalele repetate din partea romanilor, iar faptul ca oamenii de afaceri percep ca, in ultimul an, coruptia a crescut trebuie sa fie un semnal de alarma, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis la Gala Topului National al Firmelor, editia a XXV-a.
"Trebuie sa fie un semnal de alarma si faptul ca oamenii de afaceri percep ca, in ultimul an, coruptia a crescut. Acest lucru, perceptia - a fost masurata de institutii de specialitate. Politicienii nu se mai pot preface ca nu inteleg semnalele repetate din partea romanilor, care pur si simplu nu mai tolereaza lipsa de integritate si de corectitudine in viata publica. Avem nevoie de schimbari profunde, care sa restabileasca increderea cetatenilor in cei care ii reprezinta. Statul de drept trebuie sa devina ancora esentiala de stabilitate si predictibilitate in economie si in viata sociala. Cred ca sunt in asentimentul mediului de afaceri cand spun ca existenta unui stat de drept cu institutii puternice si politici predictibile este vitala pentru dezvoltarea unei economii competitive si prospere, asa cum ne-o dorim cu totii", a afirmat seful statului.
El a adaugat ca urmeaza un an 2019 intens la nivel european, marcat de provocari, dar si de importante oportunitati.
Klaus Iohannis a catalogat masurile Executivului ca fiind lipsite de viziune.
"Fara sa existe schimbari semnificative in tiparul executiei bugetare, dupa trei trimestre bugetul national inregistreaza un deficit mai mult decat dublu fata de ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Guvern Investitiile | Klaus Iohannis |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --