LITUANIA ROMANIA 0-0 PROTV LIVE VIDEO STREAM ONLINE LIGA NATIUNILOR. Surprize mari in prima echipa a lui Contra

LITUANIA ROMANIA PROTV LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Partida LITUANIA – ROMANIA il va avea la centru pe arbitrul francez Francois Letexier, care va fi ajutat de conationalii sai Cyril Mugnier si Mehdi Rahmouni – arbitri asistenti, arbitri aditionali – Amaury Delerue si Nicolas Rainville, in timp ce arbitru de rezerva va fi Nicolas Danos. In varsta de 29 de ani, Letexier este arbitru FIFA din anul 2017. El a arbitrat recent partida under 21 Romaniei – Bosnia 2-0. PRO TV transmite, joi, de la ora 21:45, LITUANIA ROMANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE.
LITUANIA – ROMANIA este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI si AICI.
LITUANIA ROMANIA PROTV LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Echipele de start la meciul LITUANIA – ROMANIA
LITUANIA:??Setkus – Baravykas, A. Jankauskas, Klimavicius, Slavickas – Zulpa, Vorobjovas, Slivka – Novikovas, Cernych, Sernas.?Antrenor:?Edgaras Jankauskas.
ROMANIA: Tatarusanu – Cr. Manea, Sapunaru, Tamas, Bancu – Anton, R. Marin – Chipciu, Stanciu, Mitrita – Tucudean. Antrenor:?Cosmin Contra.
LITUANIA ROMANIA PROTV LIVE VIDEO STREAM ONLINE. “Stim echipa Lituaniei, chiar daca a pierdut primele doua meciuri a avut momente foarte bune. Putea scoate rezultate mult mai bune. A pus in dificultate si Serbia, favorita acestei grupe.?E o echipa periculoasa, o echipa care ne poate pune mari probleme daca nu vom fi foarte atenti. Mai ales ca jucam si pe un teren sintetic, pe care nu suntem obisnuiti. Cu tot respectul pentru adversar, noi trebuie sa mergem si sa castigam. Cu o victorie, duminica vom putea lupta cu Serbia pentru primul loc in grupa”, a declarat Cosmin Contra, selectionerul “tricolorilor”, inainte de meciul LITUANIA – ROMANIA.

LITUANIA ROMANIA PROTV LIVE VIDEO STREAM ONLINE. “Sunt sigur ca va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe. Respectam Romania. Stim ce atuuri are. I-am vazut meciurile. Ne asteptam la o batalie foarte grea. Toti sunt buni, toti sunt buni si periculosi. Nu vreau sa dau un singur nume pentru ca nu ar fi corect. Poate ca nu aveti un superstar, cum au fost inainte Popescu si Hagi, dar toata selectia este formata din jucatori de top”, a spus Edgaras Jankauskas, selectionerul balticilor, despre partida LITUANIA ROMANIA, contand pentru GRUPA 4, LIGA C, din LIGA NATIUNILOR, care se joaca, joi, de la ora 21:45, la Vilnius, LIVE VIDEO STREAM ONLINE PROTV.

LITUANIA ROMANIA PROTV LIVE VIDEO …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *