Lenjerii Ralex Pucioasa – colt de natura in dormitorul tau

Lenjerii Ralex Pucioasa - colt de natura in dormitorul tau

Cu totii suntem incantati de ideea de a dormi intr-un colt de natura. In aer curat, fara poluare, ascultand cantecul pasarilor. Din pacate nu mereu este posibil acest lucru. ?Dar cu toae acestea, se gasesc mereu diferite modalitati prin intermediul carora ne putem apropia de aceasta stare de confort. Ce-ai zice daca un set de lenjerii Ralex Pucioasa ti-ar oferi acesta senzatie?

Lenjerii Pucioasa din materiale naturale
Orice set de lenjerii Pucioasa sunt confectionate din bumbac 100% si se adreseaza in special iubitorilor de natura. Imprimeul bogat in nuante si culori vii reprezentat de diverse motive florare ?are rolul de a va transpune intr-un colt al naturii plin de verdeata si prospetime.

Bumbacul din compozitia acestor lenjerii de pat sunt placute nu doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere tactil. Acest lucru a adus notorietatea acestor produse de-a lungul anilor. De altfel, si calitatea a contribuit la popularitatea acestor lenjerii de pat romanesti confectionate in orasul Pucioasa.

Oamenii au incredere in produsele furnizate de aceasta intreprindere si aleg intotdeauna produse care merita atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere financiar.

Idiferent ca pretul este putin mai ridicat decat produsele obisnuite, vei avea de fiecare data siguranta ca alegi doar cele mai bune produse. Cel mai important este ca aceste lenjerii Ralex Pucioasa contin fibre naturale ce pot face posibila utilizarea produselor atat pe timpul verii, cat mai ales pe timpul iernii.

Bucura-te de prospetimea unor lenjerii de Pucioasa mai mult timp
Intretinerea lor este la fel de simpla precum cea a lenjeriilor obisnuite. Este important ca temperatura de la spalare sa nu fie mai mare de 30?C. Nici inalbitorii nu sunt foarte prietenosi cu tesatura, indiferent de materialul textil.

Pe de alta parte, temperatura maxima a fierului de calcat la care se recomanda calcarea este de 130?C. Pentru a evita deteriorarea materialului prin calcare, Patone va recomanda sa scuturati lenjeriile imediat dupa spalare si sa le lasati la uscat in mod natural. Nu le lasati rufele in cuva masinii mai mult timp in umezeala, deoarece riscati decolorarea lor.

Patone iti aduce de la Pucioasa lenjerii culese din natura
Daca si tu iti doresti un set de lenjerii Ralex Pucioasa, Patone iti sta la dispozitie cu cele mai variate modele romanesti confectionate din fibre naturale. Lasa-te atras de materialele si culorile naturii. Bucura-te de un somn mai linistit ca niciodata intr-o lenjerie de pat de calitate.

Grabeste-te sa prinzi oferta limitata de la Patone.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *