Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri si despre rectificare

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri si despre rectificare


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Sedinta coalitiei va incepe la ora 12.00, la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Este a doua intalnire de la instalarea Guvernului Tudose, cand s-a decis ca, in masura posibilitatilor, liderii coalitiei se vor intalni saptamanal pentru a evalua activitatea Executivului. Precedenta reuniune a avut loc saptamana trecuta.
Luni se va discuta si despre impozitul pe cifra de afaceri, dupa declaratiile contradictorii ale lui Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe acest subiect. Tudose afirma, dupa discutiile avute la Bruxelles, ca acest impozit nu va mai fi aplicat.
"Am reiterat, din nou, foarte ferm, ca nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, ca suntem predictibili in ceea ce priveste sistemul financiar-fiscal si ca din tot ceea ce inseamna simularile noastre de acum si asteptarile noastre vom ramane in tinta de 3%", a declarat prim-ministrul.
Dragnea a spus, vineri, ca nu vrea sa comenteze declaratiile premierului MIhai Tudose pe tema retragerii initiativei privind impozitul pe cifra de afaceri, considerand ca seful Executivului, cand vorbeste, "stie ce vorbeste" si este rezultatul unei analize.
"Nu stiu ce a declarat ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Liderii | Tudose |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --