Liviu Dragnea: Programul Rabla trebuie dezvoltat. O masina produsa in Romania ne aduce 3.500 de euro

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Liviu Dragnea: Programul Rabla trebuie dezvoltat. O masina produsa in Romania ne aduce 3.500 de euro


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
RABLA 2017. "Programul Rabla nu numai ca trebuie mentinut, ci si dezvoltat, cred ca trebuie sa fie in crestere in fiecare an. Am aplicat de la partid pentru trei Loganuri. Depunem si pentru Duster. Am vazut noul Duster care este o masina placuta, fiabila, cred ca va fi un mare succes in Romania", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, aflat in vizita la Uzinele Dacia Pitesti.
"E bine ca toti sa constientizam ce inseamna sa cumparam masini fabricate in Romania fata de masini cumparate second hand din strainatate. O masina produsa in Romania aduce 3.500 de euro la buget, una importata-zero",a mai spus Liviu Dragnea.
Bugetul Programului "Rabla" a fost suplimentat cu 25 milioane de lei, ceea ce inseamna ca inca aproximativ 4.000 de persoane fizice vor putea beneficia de prime de casare, potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului.
Cumuland bugetul initial al programului cu aceasta suplimentare, se estimeaza ca Programul "Rabla" destinat persoanelor fizice va avea aproximativ 25.000 de beneficiari, pana la sfarsitul anului.
Conform sursei citate, sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare din partea persoanelor juridice in cadrul Programului "Rabla" va fi prelungita pana la data de 30 noiembrie, avand in vedere faptul ca autoritatile si institutiile publice dispun de sumele necesare doar dupa aprobarea rectificarilor bugetare si ca acestea sunt conditionate de indeplinirea procedurilor de achizitie pentru a accesa finantarea.
In ceea ce priveste Programul "Rabla Plus", in anul 2017 s-a inregistrat o crestere semnificativa a interesului acordat achizitionarii de autovehicule electrice, in mare parte urmare a masurilor de crestere a subventiei acordate din Fondul pentru mediu, precizeaza sursa citata.
"Pentru a fi cat mai accesibil, au fost demarate modificari ale Programului ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Programul Rabla | Liviu Dragnea |

Pe aceeasi tema

2007-2011 News20.ro --