Liviu Dragnea: "Tudose nu trebuia sa vina la DNA, e seful Guvernului. Executia mea e in beneficiul lui Iohannis"

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Liviu Dragnea: "Tudose nu trebuia sa vina la DNA, e seful Guvernului. Executia mea e in beneficiul lui Iohannis"


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
"Eu nu cred ca exista vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar facut. Nu mai cred asta. Nu cred ca exista", a spus Dragnea la Romania Tv.
La remarca moderatorului ca acest lucru este naucitor, Dragnea a comentat: "Este ingrozitor, nu naucitor".
"Sper sa nu fie asa... lideri locali...ati vazut cazul Maricel Popa? Eu asa ceva...iertati-ma, la mine am inteles, trebuie sa fiu executat, sa se inmoaie partidul si sa fiu acolo pus in colt...", a continuat Dragnea.
Intrebat de moderator in beneficiul cui are loc aceasta "executie" a sa, Dragnea a raspuns: "In beneficiul lui Iohannis si al sistemului, e foarte simplu".
DNA a anuntat luni ca Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea Tel Drum in privinta acordarii de contracte.
Dosarul a fost deschis ca urmare a unui sesizari a OLAF (Oficiul european antifrauda), transmisa procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obtinere nelegala pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene a unor fonduri europene
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni seara, ca premierul Mihai Tudose nu trebuia sa vina de dimineata la sediul DNA, unde alti social-democrati au fost prezenti pentru a-l sustine, el mentionand ca Tudose este, "totusi", seful Guvernului si ca sunt presiuni mari pe Guvern.
Intrebat, la Romania Tv, daca premierul Mihai Tudose l-a sunat in cursul zilei, dupa ce i s-au adus acuzatiile de catre DNA, asa cum a facut-o presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, Dragnea a negat.
"Nu, azi nu am vorbit. Am tot vorbit zilele trecute. M-a mai intrebat cineva daca premierul nu trebuia sa vina acolo (la DNA, n.r.). Categoric nu. E seful Guvernului totusi", a spus Dragnea.
Intrebat de moderator daca Tudose a fost deranjat de faptul ca unii membri ai Guvernului, cum ar fi vicepremierul Paul Stanescu, au fost la DNA pentru a-l sustine, Dragnea a raspuns: "Nu am de unde sa stiu asta".
"Noi avem suficienti adversari de care am tot vorbit pana acum, vorbim de ceva timp, nu vreau ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Guvernului Executia | Liviu Dragnea |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Politica
2007-2011 News20.ro --