Lovitura grea pentru Gigi Becali, FCSB ar putea plati 37 milioane de euro catre Steaua Armatei

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


Lovitura grea pentru Gigi Becali, FCSB ar putea plati 37 milioane de euro catre Steaua Armatei


Trimite stirea pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articol
Un nou termen a avut loc miercuri, 10 ianuarie, in procesul in care CSA Steaua ii cere despagubiri de aproximativ 37 de milioane de euro lui Gigi Becali ca urmare a celor zece ani in care omul de afaceri s-a folosit ilegal, sustine Florin Talpan, de marca "Steaua".
Pana acum, CSA Steaua, reprezentata de juristul Talpan, a castigat toate dosarele contra lui Becali si FC FCSB. Cele mai importante sentinte au fost cea a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, emisa in decembrie 2014, care a anulat marca Steaua inregistrata de Gigi Becali, apoi cea a Curtii de Apel, din decembrie 2016, prin care lui Gigi Becali i se interzicea sa mai foloseasca, pentru clubul sau, numele Steaua.
Toate contraatacurile initiate de Becali au esuat: instantele au respins definitiv cererea latifundiarului de a anula marca Steaua inregistrata de Armata si solicitarea de a suspenda executarea sentintei date de Curtea de Apel in decembrie 2016.
Armata e acum in plina ofensiva contra FC FCSB in doua actiuni majore care pot transa definitiv si irevocabil disputa pentru Steaua.
In procesul inceput in ...

Cuvinte cheie pentru aceasta stire: Steaua Armatei | Gigi Becali |

Pe aceeasi tema

Abonare newsletterAlte stiri din Sport
2007-2011 News20.ro --